Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan közöljem ofival, hogy...

Hogyan közöljem ofival, hogy nem megyek szalagot avatni + ballagni?

Figyelt kérdés
Vagy ezekre kötelező menni? Ha nem, hogy közöljem vele? Osztály előtt vagy négyszemközt? Mit mondjak neki, miért nem akarok menni? (az igazi ok az az, hogy utálom az osztályomat és az iskolát is, ahová járnom kell, de ezt így nem túl jó 5let megmondani neki sztem :D)
2011. aug. 16. 19:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én problémám is ugyanez volt, de szerencsére én már túl vagyok rajta. Rávettem magam, h készüljek (táncpróbák a műsorhoz + keringő .. stb.) és elmenjek a szalagavatóra. A ballagás meg már ehhez képest semmiség volt:) Tehát sztem te is próbálj erőt venni magadon. Nekem is rengeteg gondom volt az osztállyal, de azért ezeket nem hagytam ki miattuk. Ennyit nem érnek, hidd el ;)
2011. aug. 16. 19:53
 2/19 Tom Benko ***** válasza:
100%

Négyszemközt, tömören érvelve. Attól függetlenül én azt javaslom, hogy menjél el, ki fogod bírni, és csak magadat fosztod meg az örömtől, hogy ezzel lezárod az iskolát.

Egyébként ha utáltad, akkor miért jártál oda?

2011. aug. 16. 20:07
 3/19 anonim ***** válasza:
Ha benne van a középiskola házirendjében, hogy az ilyen eseményeken kötelező a részvétel, akkor el kell menned... De négyszemközt megmondhatod az ofőnek, vagy az igazgatónak:)
2011. aug. 16. 20:12
 4/19 anonim ***** válasza:

Akárcsak a magam gondolatait olvasnám, de nekem nem lenne bátorságom lemondani, ofővel beszélni.. Meg a család is már úgy várja, tervezi:D

Én megfogadtam magamnak, hogy kibírom ezt az egy évet és ami kötelező, azt megteszem, de nem érdekel magamon kívül senki, amihez nagyon nem lesz kedvem azt nem csinálom(pl. osztálytánc). Csakis az érettségire fogok koncentrálni, minden és mindenki más pedig le van sz.rva.

Azért mégiscsak egy örök emlék lesz a szalagavató és a ballagás és hozzátartozik a nagybetűs életbe való belépéshez... Lesz, amilyen lesz. Bár már túl lennék az egészen :S

2011. aug. 16. 20:17
 5/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a szalagavatón táncolni meg nem tudom én mit csinálni nem muszáj, de elmenni ezekre csak úgy, hogy ott állsz és kibírod nem nagy kunszt.
2011. aug. 16. 20:45
 6/19 A kérdező kommentje:
Úgysem tudtok meggyőzni, hogy elmenjek, szüleimmel már megbeszéltem, hogy nem megyek, nem ellenkeztek. Szerintem ha lesz olyan alkalom, akkor megmondom ofinak, hogy nem megyek, csal még azt nem tudom, hogy miért. De megmondom kalap-kabát, hogy nem megyek, ne is számoljon velem. Erőszakkal meg úgysem vihet oda senki.
2011. aug. 16. 21:05
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne túl bölcs dolog érettségi előtt hisztis jelenetet rendezni. :) Csak őszintén, és udvariasan. Mond mondjuk, hogy nem túl jó a viszonyod az osztálytársaiddal, és nem szeretnél kellemetlen szituba kerülni emiatt, ezért kihagynád. Bár ha a műsorban nem is veszel részt, a szalag átadását csak kibírod. Sok szerencsét :)
2011. aug. 16. 21:17
 8/19 anonim ***** válasza:

De nem értem miért kezeled ezt úgy, mintha éppen egy gang-bang partira kéne menned ahol te lennél a fő fogás xD

Nem akarsz csinálni azokon semmit (én se akartam nem is tettem) ne tegyél de elmenni most mibe telik? Így meg tényleg csak egy rossz benyomást teszel lehet annál a tanárnál akinek akár a vizsgáztatásán majd érettségi idején múlhat a jövőd.

2011. aug. 16. 21:30
 9/19 anonim ***** válasza:

Nekem volt 3 ember az osztályban, akikkel kijöttem, a többi 20at utáltam... Én se szerettem volna menni, de anyuék ki akartak tagadni, szóval eröltették, ha táncban nem is, de a tűzésen, ballagáson részt vehetnél, a kedves ismerőseid, rokonaid tiszteletére... én szalagtűző előtt húztam be osztálytársamnak egyet mert pofázott meg oltogatott mindenkit, oszi megkérdezte, hogy most miért, elmondtam, hogy mert egy f*szkalap azért, aztmondta, hogy nem történt semmi... Jó volt látni a tanárok rokonok, ismerősök arcát tűzéskor, a büszkeséget :D

De ez a te döntésed, osztálytársam már megbánta, hogy nem volt egyiken sem, mert kihúzta magát alóla...

2011. aug. 16. 22:01
 10/19 A kérdező kommentje:

Na hát rendben, elmondom, hogy miért nem akarok menni.

5-en vagyunk az osztályban, ebből 3 cigány, 1 alkoholista ..., meg vagyok én. Szerintetek mennyire szeretek ide járni? Az egész *zart csak azért csinálom, hogy anyámnak meglegyen az öröme és utána végre támogasson abban, amit majd csinálni szeretnék. Szerintem ezek után ti sem akarnátok menni a hülye ünnepélyekre. Én már csak azon vagyok, hogy meglegyen a vizsgám és utána az iskola közelébe sem megyek. Tehát szeretném ha segítenétek kitalálni valami indokot az ofinak.

2011. aug. 16. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!