Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gólyatáborba való vagyok,...

Gólyatáborba való vagyok, vagy inkább kerüljem el?

Figyelt kérdés

Nagyon dilemmázok, hogy elmenjek-e gólyatáborba. Több okból is. :)

Először is, nem ismerek senkit és nehezen ismerkedek, csendes, megfigyelő típus vagyok, hetekig eltarthat mire összebarátkozok valakivel, nemhogy ennyi idő alatt. Félek, hogy egyedül maradnék, mert nem szeretném ráerőszakolni magam senkire. :D

Ezenkívül nem iszok, úgyhogy úgy érzem bajba lennék a feladatokkal, pláne az esti bulizással. Olvastam itt olyat, hogy van ilyen összeülős beszélgetés, tök békésen, míg azok, akik akarnak elmennek bulizni. Ez mennyire gyakori? Meg nem tudom, hogy hány ember ilyen beállítottságú, az csak nem lehet, hogy mind a 300 fő inni fog? :D

Úgy vagyok vele, hogy ha mindig nemet mondanék a piára, nem lennék a társak szíve csücske, viszont nem fogom meginni, amennyiben el tudom kerülni.

Plusz van barátom, szóval semmiféle kavarásban nem vagyok benne. :)

Tehát, békés ember vagyok, aki ismerkedni szeretne, mennyire van esélyem nyugiban ott lenni, úgy hogy mindenben benne vagyok, amihez nem kell inni, meg bulizni (feladatok, programok, akármi jöhet)? :)

Tudom, hogy voltak hasonló kérdések, csak megnyugtatást várok, hogy vannak mondjuk ilyen tábortüzes nyugis dolgok is. :)

Köszi! :) 19L

2011. aug. 12. 21:51
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
ja és vannak olyanok hogy évek múltával is szégyenlik hogy miket meg nem csináltak ...rajtuk röhög az egész kar hogy mekkora kva/bzi volt ott és akkkor....
2012. márc. 11. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!