Gólyatáborba való vagyok, vagy inkább kerüljem el?
Nagyon dilemmázok, hogy elmenjek-e gólyatáborba. Több okból is. :)
Először is, nem ismerek senkit és nehezen ismerkedek, csendes, megfigyelő típus vagyok, hetekig eltarthat mire összebarátkozok valakivel, nemhogy ennyi idő alatt. Félek, hogy egyedül maradnék, mert nem szeretném ráerőszakolni magam senkire. :D
Ezenkívül nem iszok, úgyhogy úgy érzem bajba lennék a feladatokkal, pláne az esti bulizással. Olvastam itt olyat, hogy van ilyen összeülős beszélgetés, tök békésen, míg azok, akik akarnak elmennek bulizni. Ez mennyire gyakori? Meg nem tudom, hogy hány ember ilyen beállítottságú, az csak nem lehet, hogy mind a 300 fő inni fog? :D
Úgy vagyok vele, hogy ha mindig nemet mondanék a piára, nem lennék a társak szíve csücske, viszont nem fogom meginni, amennyiben el tudom kerülni.
Plusz van barátom, szóval semmiféle kavarásban nem vagyok benne. :)
Tehát, békés ember vagyok, aki ismerkedni szeretne, mennyire van esélyem nyugiban ott lenni, úgy hogy mindenben benne vagyok, amihez nem kell inni, meg bulizni (feladatok, programok, akármi jöhet)? :)
Tudom, hogy voltak hasonló kérdések, csak megnyugtatást várok, hogy vannak mondjuk ilyen tábortüzes nyugis dolgok is. :)
Köszi! :) 19L
Szia!
Én De-Ek-s gólyatáborba megyek :) (Mondjuk húzós az ára :S)
Hasonló vagyok, mint te életemben 1x voltam buliban,a z is sok volt :D
Inni nem szoktam se én, se a baráti társaságom nem piálós... Néha iszok egy citromos vagy grafruitos sört :) És ennyi, én speciel Gólyatáborban úgy tervezem, hogy csak a Pálinkás Jó Reggeltet fogadom el és néha egy sör,h ne legyek le szólva,hogy hangulat romboló vagyok , én se szeretem az ilyen embereket (akik elrontják a jó hangulatot):S
Középsuliban soha nem jártam inni, de könnyen kapható voltam sportversenyekre vagy vetélkedőkre :) Szóval én is a vetélkedőket várom :D
Nem te vagy az egyetlen "csodabogár". Nyugi :)
Az tuti például,hogy részegeskedni nem fogok, se teljesen megalázó feladatot elvégezni...
Hülyeségben benne vagyok, imádok jókat hülyülni,de van önbecslésem..... :)
Ne félj attól, hogy magányos leszel. Csaj vagy :) A csajok sosem magányosan az egyetemen. Szerintem menj el, mert érdekes lesz látni a többieket, legalább arcról megismerni, és biztos lesznek még hozzád hasonlók.
Én nem voltam a mi gólyatáborunkban, mert mire jelentkeztem, már betelt. Ennek ellenére csomó barátom lett az évek alatt, tehát nem leszel egyedül akkor sem, ha nem mész. De én a helyedben elmennék.
Szerintem ne menj el mert egyrészt baromira drága
(piát nem lehet bevinni, ott kell megvenni midnent a helyszínen) másrészt a feladatok 80-90%-a erősen szexuális beütésű vagy az alkohol körül forog. A maradék 10-20% normális feladat. Persze nem kötelező a feladatokban részt venni, a csapattagok, csapatfőnök elnéző, nem kötelező semmi. Ráadásul lehet a csapatodban nem is lesz oylan szakos ahova te jársz. Mindig úgy kell keresgélni az ugyanazon szakosokat, mert a csapattagokat minden szakról vegyesen válogatják össze. Bár ez erősen intézményfüggő.
Én is hasonló természetű vagyok, és mégis elmentem, bár elég sokszor felidegesítettem magam, meg mérgelődtem, szóval előbb el is jöttem, de jó volt mert arányosan vissza is kaptam pénzt, meg amúgy is drágállottam a 20 ezret, mondjuk el kell ismerni, hogy 5 napért nem sok, de ha nem tudom élvezni, akkor az idegeskedésért meg unalomért sok. A helyzet az, hogy én nagyon felhúztam magam azon, hogy mindenki jól érzi magát, én meg nem, de a jó az volt, hogy napközben mindig volt (az ivászat mentes) program, nagyon rendesek voltak az instruktorok (amúgy Corvinus gólyatábborról beszélek). Szerintem menj el nyugodtan, max. előbb haza jössz, szerintem nem leszel egyedül, aki nem marad végig. Amúgy az biztos, hogy szép emlék marad, legalábbis nekem az maradt, annak ellenére amit leírtam.
19/f
Köszönöm a válaszaitokat! :)
01:25-ös és az utolsó leírta azt, amiben reménykedtem, hogy úgy van, meg mindenki szavaiban találtam bíztatót. Azt hiszem elmegyek, meg 3 nap nem a világ, és tudom magamról, hogy valóban félnék szeptemberben egyedül. :D
Majd írok, hogy végülis mi lett velem. :)
Még egyszer köszönöm.:)
Hazajöttem. :)
Végülis nem volt rossz, bár inkább azt mondanám, hogy hasznos volt, miont jó, mert legalább pár embert megismertem, néhányukkal tartom a kapcsolatot, de a tábor maga inkább érdekes volt. Persze részeg nem lettem, nem ittam többet, mint akartam, meg azért a vetkőzős-meztelenkedős részét is szerencsésen megúsztam, a kevésbé kellemetlen feladatokat kaptam, járhattam volna rosszabbul. :)
Úgy vagyok vele, hogy örülök, hogy elmentem, mert kevésbé izgulok most már a suli miatt, de maga a program nem volt olyan észvesztően jó. :)
Köszönöm a segítségeteket. :D
Szerintem a gólyatábor tipikusan az a típusú program,amit bőségesen elég egyszer az életében mindenkinek átélni,legyen akárhányszor gólya egy "újabb" és "újabb" egyetemen,egyszer viszont szerintem nem érdemes kihagyni.
Az ivást,piálást senki sem erőltetheti rá az emberre,elvégre az csúszik le a torkodon,amit lenyelsz,ha arrébb mész,kimész pl.wc-re,és ott kiköpöd,akkor meg nem rúghatsz be. Pálinkából a normális ember nem szokott deciszám inni,és nem óránként, szóval annyit simán megtehetsz, hogy beveszed a szádba, megjáratod, kimész, elfordulsz,és kiköpöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!