LUK VUK RK vagy UK? Ti melyik kollégiumra szavaztok?
Szerintem az RK, főleg hogy rendbe lett hozva, így már nagyon jó. A VUK sincs rossz helyen.
De mind a kettőben csak hosszabb-rövidebb látogatásokat tettem, szóval várj amíg valaki nyilatkozik aki élt is bennük. :)
Az RK elég nagy épület, régifajta lépcsővel (persze lift is van), széles folyosókkal. Én olyan szobát láttam többet is, ahol az ajtón belépve volt egy közös rész, ott volt hűtő, pici asztal, fogas, ilyesmi. Innen 3 ajtó nyílt, szemben a fürdő, jobbra és balra lakószoba. Mindkét szoba kétágyas volt, az össz négy ember ha nem csal a memóriám. Új fehér műanyag ablakok, normális festés.
Ez volt kb. 2 éve, gondolom még nincs annyira lelakva.
A kaució elméletileg egyszeri díj, amit befizetsz év elején és ha megfelelő állapotban van a szoba kiköltözéskor (év végén), akkor visszakapod. Ha pl. leszabnátok a szekrény ajtaját, akkor ebből levonják az asztalos és az anyag díjaát, vagy pl. az üvegesét ha kimegy az ablak valami véletlen miatt. Soknak tűnik, ezzel próbálják visszafogni a féktelenkedést. De ha minden OK visszakapod, aztán következő beköltözéskor fizetheted be újra.
A befizetéssel kapcsolatban ha nincs a papíron semmi, akkor telefonálj és kérdezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!