Így van esélyem a kollégiumra?
Rengeteg olyan pletykát hallottam, hogy a kollégiumi felvételnél szoktak csalni. Hogy nem vesznek fel olyanokat, akik jogosultak lennének rá és inkább a pénz diktál.
Nekem csak 1 szülőm van, aki a testvéremet és engem lát el és az egyetemtől is messzire lakok (kb 240 km). Így van esélyem, hogy bekerüljek a koleszba?
Igen, a pénz diktál, mivel nincsi ngyen a kollégium. Nálunk is gazdag szülők gyerekei töltik fel a kollégiumokat, bár ugye az volan logikus, hogy akinek pénze van, az inkább bérel egy lakást a - kényelmetlen - kollégium kifizetése és a csúszópénz helyett... (ez most irónia volt)
Pontosan hogyan gondoltad ezt? Ahogy én látom, általában azok kapják meg, akiknek szüksége van rá.
09:50 : köszi :) nagyon aranyos vagy. Azért, szerintem nem fogsz kimaradni a jóból :)
09:51 : http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-.. ilyen történeteket hallok... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!