Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vajon kell ezért fizetnem?

Vajon kell ezért fizetnem?

Figyelt kérdés

Első félév végén kikértem az indexem, de nem írattam be egy jegyet sem, és most, 3 év után is nálam van. ( 4 aktív és 2 passzív félév) Felvettem órákat, de nem teljesítettem kb egyet sem, mert csak a diákigazolvány miatt kellett a jogviszony.

Mivel áttettek fizetősre, és megvolt a 2 passzív félévem is, ezért úgy döntöttem hogy leadom a szakot. Kitöltöttem egy papírt a jogviszony megszűntetéséről és írtak egy emailt a TO-ról, hogy vigyem be az indexem mert be kell ragasztani a tantárgyakat. Szerintetek kell azért fizetnem, hogy nálam volt 3 évig az index?

2011. aug. 5. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:
De miért akarnák beírni a jegyedet, ha leadod a szakot? TO-n meghülyültek, vagy ez csak egy szimpla lehúzás.
2011. aug. 5. 18:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, azt írták hogy a szakleadáshoz szükséges...De gondolom ez mindenhol így van, ha valahol végzek, vagy otthagyom akkor megkapom az indexem amiben benne vannak a tantárgyaim
2011. aug. 5. 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
És ha kell fizetned, akkor mi van? Így is elég hasznot húztál már abból, hogy ilyen célból ""jártál"" egyetemre. Utálom az ilyen egyetemistákat, mint te! Egyrészt az olyanok elől veszed el a helyet, akiket valóban érdekelne, és nem a diákkedvezmények miatt jelentkeznek egy intézménybe. Másrészt az emberek adójából így is rengeteget lecsíptél az állítólagos tanulmányaid miatt. Úgyhogy lóf@sz a seggedbe, remélem a TO-sokat sem ejtették a fejükre.
2011. aug. 5. 18:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, légyszíves a kérdésre válaszolj és ne szitkozódj -.- Nem sajnálom azokat akiktől elvettem a helyet. Ha annyira egyetemre akarnak járni, tanuljanak jobban a gimiben, mint én ;) Ja és hozzátenném hogy első és 2.félévben minden tantárgyam meglett de aztán rájöttem, hogy ezzel a bölcsész szakkal kitörölhetem a seggem, úgyhogy közben elkezdtem egy másikat, az előzőt meg hanyagoltam. Jaa és mivel a gólyák nem másodévesként kezdik az egyetemet ezért senkinek a helyét nem vettem el -.-'
2011. aug. 5. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha elkezdtél egy másik szakot, akkor miért kellett a diákkedvezmény innen? itt valami sántít...
2011. aug. 5. 22:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy első évben még normálisan tanultam, de azért mondtam a szüleimnek, hogy ott akarom hagyni mert nem fogom tudni befejezni mert utálom és semmi haszna, és át akarok menni máshova, de nem engedték. Ennek az lett az eredménye h 2. évben be sem jártam órákra, ezért áttettek fizetősre. Ekkor kezdtem másik szakot, a 3. évemet pedig passziváltattam. Tehát most jelenleg 2 egyetemen van felvett szakom és az elsőt akarom leadni.
2011. aug. 5. 23:51
 7/8 anonim válasza:
nem engedtek el a bölcsészkarról? ugyanmár, a legtöbb szülő zokog, amikor oda veszik föl a gyereket...
2011. aug. 7. 03:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát az én szüleim nem normálisak :)) Mert mi az h kifizették egy évig a tanulmányaimat aztán ott hagyom...
2011. aug. 7. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!