Pénzügy és számvitel, melyiket érdemes választani?
Figyelt kérdés
Három iskola közül szeretnék választani. Melyikkel tudok könnyebben elhelyezkedni? Nem pályázom vezetői pozicióra, csak, hogy a fizetésből megtudjak élni.
1. BGF-PSZK-BP pénzügy és számvitel TÁVOkTATÁSBAN
2. PTE-KTK pénzügy és számvitel LEVELEZŐ TAGOZAT
3. SZIE-GTK (Gödöllő) Pénzügy és számvitel NAPPALI TAGOZAT
Melyikkel járok a jobban?
2011. aug. 5. 16:03
1/9 anonim válasza:
PTE a legjobb, több rokonom és ismerősöm ott végzett és mindnyájan jól el tudtak helyezkedni.
2/9 anonim válasza:
szerintem a PSZF-ek még mindig keresettek, anno a salgótarjáni volt az etalon
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, a BGF még úgy is jobb a többitől, ha távoktatásban tanulom?
2011. aug. 5. 17:02
4/9 anonim válasza:
A BGF-PSZF állítólag a legkeményebb és jobb ebben a kategóriában, bár távoktatásban nem tudom milyen. De a gödöllőiről se hallottam eddig rosszakat.
5/9 anonim válasza:
BGF, persze csak ha jót akarsz magadnak.
A táv is jó ne aggódj, sőt.
6/9 anonim válasza:
én biztos, hogy a bgf-pszf-et jelölném első helyen
nappalin lenne az igazi
de így is jó
nappali előadásokra bemehetsz
ugyanúgy lehet közvetlen kapcsolatod tanárokkal stb
7/9 anonim válasza:
Egyértlemű h BGF. EGyébként ha megnézed a BGF-en is hetente vagy kéthetente vannak az órák úgy mint máshol a levelezőn. Ráaádásul az állásinterjún a tudást nézik amit jobban megkapsz BGF-en mint PTE-n, SZIE-n.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Egyes híresztelések szerint a levelezős és távoktatásos tagozaton végzett hallgatókat hátrányban részesítik a nappalisokkl szeumben
2011. aug. 12. 09:13
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Egyes híresztelések szerint a levelezős és távoktatásos tagozaton végzett hallgatókat hátrányban részesítik a nappalisokkal szemben az állásinterjún. Viszont a CV-ben nem kell beírni a tagozatot, így az lenne a logikus, hogy innentől kezdve csak a tudást nézzék?
2011. aug. 12. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!