Ráérek augusztus végén beiratkozni meg felvenni az óráimat az egyetemen? Elsős leszek. Vagy jobb hamarabb elintézni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 13:25
1/5 anonim válasza:
Ez szerintem egyetem függő, nem kaptál papírokat, hogy mikor kell beiratkozni, meg hol, megy hogyan, vagy bármi?
Én is most leszek elsős, és már tele vagyok papírral, hogy mikor van beiratkozás, tárgyfelvétel, évnyitó...
Próbáld meg felvenni a kapcsolatot idősebb évesekkel, keresd meg az egyetem fórumát, ott is sok infó van, vagy csak menj fel a honlapjára, szerintem még ott is fent van.
2/5 anonim válasza:
Elvileg a levélben meg kellett volna kapnod a beiratkozás időpontját, ami fix - egyéni igényeket TO-val rendezed. A tárgyfelvétel meg a legtöbb helyen elektronikusan történik, ennek is megvan az időpontja, amit szintén meg kellett, hogy kapj.
3/5 A kérdező kommentje:
hát azt írják csak, h online ki kell tölteni vmi űrlapot és utána azt postára adni, v orientációs napra bevinni
szept.9 ig lehet ezt
2011. aug. 4. 13:40
4/5 anonim válasza:
elsősöknek az első félévben a TO veszi fel a tárgyakat. nálunk így volt elsőben, nem hinném, hogy ez 3 év alatt változott......
5/5 anonim válasza:
van ahol to veszi fel elsősöknek.(azt hiszem SZE-n)
de nálunk pl nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!