Milyen volt a 9. -es szintfelmérőtök? Miből írtatok?
Most megyek 9.-be gimibe, és át szeretném nézni az anyagot,hogy ne égjek be a szintfelmérőkön. De mit nézzek át? Az egész felsős anyag elég hosszadalmas lenne...
meg egyáltalán miből fogunk írni? a csoportbontásos tantárgyakból,ami nálunk:idegen nyelvek,infó,matek?
Tudom,hogy ez minden suliban másképp van, de légyszi írjátok le,hogy nálatok hogy volt.
Előre is köszi.
Hú régen volt de meg próbálom össze szedni .
Kémia,matek,angol,biosz,fizika ,föci,töri,info szerintem ennyi :D
Nekünk csak angolból volt, infóból névsor első fele ment az egyik tanárhoz, másik fele a másikhoz, matekból pedig nem volt csoportbontás.
Az angol szintfelmérő elég nehéz volt, de igazából semmi tétje. Elég rosszat írtam, mégis a legjobb tanárhoz kerültem, a mi csoportunk lett első év végére a legerősebb, míg a többi csoport (szar tanárnál) alig tanult valamit.
köszi mindenkinek
kedves utolsó, ha nekünk is ilyesmi lesz,én a kezdő csportba fogok kerülni,pedig már 5 éve tanulom az angolt heti 2 órában és ötös vagyok belőle...
na mindegy... legalább meg fogom kapni normálisan az alapokat
nekem eddig az angol a második nyelvem volt,most az első lesz
általánosban német nemzetiségi csoportba jártam,elsőtől volt heti 5 órában,4.-től már heti 6, de hát elég gyér volt,csak egy B1-es nyelvvizsgám van még belőle
kérdező, én is így vagyok 5 éve tanulom az angolt heti 2 óra (de nagyon sokszor maradt el, a németet már 8, és jövőre leszek szintén 9,
szerintem számíts ilyen kérdésekre is : bemutatkozás, képleírás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!