Várjátok már a sulit?
Ez nagyon jó kérdés!!
Sok gyerek nem szeret iskolába járni, de idővel rájönnek, hogy nemcsak a tanulás, hanem a barátok is fontosak. Plusz a szép emlékek gyűjtése. :) Csak azt nagyon sajnálom, hogy mind az általánosban, mind a gimiben sok hülye tanár van. Amikor általánosba jártam, ott csak egy tanárnőt szerettünk, a gimiben legalább 5 jó fej tanár volt, akiket csíptünk! xD
Én várnám a sulikezdést, mondjuk a gazdagréti "cserepes" iskolában, de annak a teteje sajnos leégett, ezért -ahelyett, hogy helyrepofoznák- elköltözött a Lenhossék utcába. Ott nemtom, mi a helyzet, milyen a légkör, stb. de szerintem a gazdagréti jobb volt. Ott sokkal több szép élményt gyűjtöttem az iskolatársaimmal együtt. Egyik tanár se volt hülye. Mind toleráns és kedves volt. A környék is tetszett nekünk, gyakran nosztalgiáztunk azon, hogy pl. itt forgatták a 'Szomszédokat'. :D
Most búsulok... :'(
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!