Tanácsok! Nektek milyenek voltak az egyetemi kolis mindennapjaitok?
Én se voltam kolis egyetem előtt és igazából azon kívül, hogy nyitott vagy semmi extra nem kell :). Nekem mondjuk szerencsém volt olyan szempontból, hogy az egyik jó barátommal meg az ő egyik csoporttársával laktam együtt, úgyhogy elég jól megvoltunk. Igazából egy hiba van amit el tudsz követni, az pedig az ha egész nap a szobádban kuksolsz. Nem azt jelenti, hogy ha bárhol bármi van akkor egyből ugrani kell, csupán ha van egy kis kedved menni akkor ne habozz :).
Meg persze próbálj meg barátkozni legalább a szinten lakókkal, később olyan helyeken jönnek elő ezek az ismertségek amire nem is számítanál.
voltam kolis egyetemen, én már kiéltem magam gimiben, így havi 1-2 buli bőven megtette egyetem alatt. aki nem járt ide-oda kinézték.. sőt volt, hogy prűdnek meg strébernek hívtak emiatt. mert sok egyetemista olyan, hogy csak elvből mennek, mert ezt látják..
nekem nem az a baj, ha valaki bulizik, áldásom rá, de ne b@szogassa utána azt aki nem ment. ennyi :)
amúgy kolija válogatja ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!