Gólyatábor élmények tanácsok, tippek, trükkök?
Figyelt kérdés
mennyire van piálás, mennyi pénz megy el, mennyire lehet csajozni, stb stb...ilyen témában aki tud, és nagyon unatkozik írhatna pár sort...2010. aug. 22. 13:35
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
a rohadt...
kösz, nem is néztem
2010. aug. 22. 13:49
3/3 anonim válasza:
Én csütörtökön jöttem haza gólyatáborból. Piálás az megy, bár ez embertől függ, én keveset ittam, de volt, akinek a vonaton már jó kedve volt az italtól és kb. egész alatt be volt csípve kicsit. Nálunk volt ingyen pia is, az, hogy mennyi pénz megy el, attól függ te mennyit akarsz inni. Italból lehetett venni alkoholosat és alkoholmenteset is.
Ez teljes mértékben az embertől függ, h mennyit költ, mennyit iszik.
Csajozás...én nem jöttem össze senkivel, nem is akartam, de voltak akik összejöttek, ahogy láttam lehetett a fiúknak csajozni.
Nálunk jó volt nagyon, tényleg a vetkőzés és az ivás volt a lényeg, de semmi szivatás nem volt az egészben:):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!