Egyetemen milyen sportolási lehetőséget választottál? Miért?
Nem választottam mert nem volt választási lehetőség.
1 félév úszás, 1 félév állóképesség (futás) 1 félév erő (konditerem ) 1 félév sportági ismeret (foci, vagy íjászat vagy ilyesmi.)
Igaz én mindet úszással csináltam meg, erre van lehetőség.
Eddig semmit (nálunk nem kötelező), pedig szerettem volna, csak a város másik végéről jártam be, és nem is tudtam szabadon beosztani az időmet (van egy ovis kisgyerekem, tavaly még csak bölcsis volt). Pedig már akkor is úszni akartam járni, de reggel hétkor lehetett menni, meg késő délután.
Idén már fogok járni úszni, mert az egyetem közvetlen közelébe költöztünk, az ovi is itt van egy köpésre. Tavaly fél hét felé el kellett indulni, hogy időben beérjek, most viszont ha fél hétkor elindulunk reggel, már hétkor simán oda tudok érni, ha össze tudom úgy rakni, hogy aznap 8-kor ne legyen órám, akkor bele is fér a dolog.
Teniszezni is akartam (sose próbáltam még), de az brutálisan korán, reggel hatkor van. Na hát én hatra sehova nem vagyok hajlandó menni, az biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!