Mennyivel nőnek 2012. a ponthatárok?
Nekem tavaly 60 ponttal lett több az elsőnek megjelölt szakomon, igaz, így is csak 6 ponttal csúsztam le...
A félreértések elkerülése végett: a pontokat egy algoritmus számolja ki, ami a létező legsemlegesebb fél, minden a többiek teljesítményétől függ.
Nem ráérünk még a 2012-es ponthatárokkal:D Alighogy kiderültek a 2011-esek:D
Ez függ a jelentkezők számától, a férőhelyek számától, az érettségi eredményektől...
A kérdésedre válaszolva: simán növekedhet 30-40 ponttal. a barátnőmnek tavaly 55 ponttal nőtt a ponthatára...
Azt hittem, végre vége van ennek az érettségi szezonnal, kiderült, h kit hova vettek fel, és végre leállnak az ilyen idióta kérdésekkel, de neeem, még mindig folytatják -.-"
Miért nem lehet mgeérteni, h a ponthatár nem azon fog múlni, h most vki kitalál egy pontot és az lesz, hanem hogy az adott szakra jelentkezőknek mennyi pontja van, tehát befolyásolja az érettségi és a többi. És ha már az érettséginél tartunk, vajon honnan tudjuk, h nehezebb lesz-e, mint a mostani, mikor azt érettségi elött pár nappal elött dolgozzák ki??
Az agyam megáll, h ilyenek akarnak tovább tanulni -.-"
20:04
Én komolyan nem értem, hogy ha valakit idegesít egy kérdés, vagy nem érdekli, akkor egyáltalán minek kattint rá. Én az ilyeneken simán tovább lépek, és nem szórom tele mindenféle kioktatással, meg "jaj de felesleges ez a kérdés" szövegekkel...
Egyébként meg 100%-osan egyetértek azzal amit írtál...:)
Kérdező: 40-nél többel is növekedhetnek a pontok, volt már rá példa nem is egyszer. De ugyanúgy csökkenhetnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!