Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Csecsemő és kisgyermeknevelő-g...

Csecsemő és kisgyermeknevelő-gondozó szak levelezőn/nappalin? Aki elvégezte írjon!

Figyelt kérdés
Érdekelne, milyen ez az OKJ-s képzés, mennyire lehet vele elhelyezkedni.
2011. júl. 29. 23:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szeptemberbe kezdem a képzést,ami 2 éves.

Olvastam hogy bölcsödébe gondozónőnek vagy gyermekotthonba lehet vele elhelyezkedni.

Melyik suliba végeznéd el?

2011. júl. 31. 15:31
 2/11 A kérdező kommentje:

Szia! Akkor annyit tudsz, mint én. Kivétel, hogy óvodába is mehetsz vele dajkának, vagy bölcsibe gondozónak, vagy gyerekotthonba.

Én szolnokon kezdem és te?

2011. aug. 1. 17:49
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Győrben kezdem a Szent-Györgyi-be,de itt érettségiztem is.

Remélem azért meg tudok majd belőle élni később.

2011. aug. 2. 12:33
 4/11 anonim válasza:
Szia. Én is Szolnokon kezdem, de én levelezőn.
2011. szept. 19. 19:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Az nagyon jó, mert én is!! Annyit tudok, hogy okt. elején lesz beiratkozás. Te költségesen, vagy államin vagy?
2011. szept. 19. 22:10
 6/11 anonim válasza:
Én költségesen vagyok, és már kaptam tájékoztatót is, azóta már biztos te is :) nem tudom honann lehetne beszerezni ezt az "ének" TK-et?
2011. szept. 28. 20:16
 7/11 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem meg van, én megkaptam kölcsön. Könyvtárban is tuti van, vagy ha meg akarod venni akkor van valami internetes kiadó a Flaccus, itt is meg lehet venni, állítólag olcsó. Én még sosem néztem, egy kedves óvónő ismerősöm ajánlotta, aki a könyvet is adja. Azt megkérdezhetem hogy te igénybe veszed a diákhitelt?
2011. szept. 29. 08:28
 8/11 A kérdező kommentje:

Az Alexandra könyvesboltban net szerint 850 ft

[link]

A flaccusnál pedig 1400

[link]

2011. szept. 29. 08:35
 9/11 anonim válasza:
Köszi az infót :) én nem veszem fel a diákhitelt, egyébként erről jut eszembe, diákigazolványom sem jött meg. Meglepődtem, hogy a közgébe lesznek az órák, de örülök is neki, mert nekem utazás miatt jó, mert letesz felvesz a környéken a busz. Te írtál e-mailt?
2011. okt. 2. 19:23
 10/11 A kérdező kommentje:

Szia! Igen, én voltam, gondoltam ott egyszerűbb beszélni, vagy hátha sűrűbben látod. Te hová valósi vagy, meg hány éves? Persze ha nem titok :)

A diákot majd csak valamikor beíratkozás után küldik, azért nem kaptad még meg. Én sem. Az egészségügyi könyvet hol kell intézni, meg mennyibe kerül? Milyen papírok kellenek hozzá?

2011. okt. 2. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!