Mit lehet tudni a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Boldog Gizella Kollégiumáról? Bármilyen infó jöhet!
A kérdezőnek valószínűleg nem aktuális már a kérdés, de leírom a véleményem, tapasztalataimat, hátha mást segítek vele.
Semmiképpen nem ajánlom ezt a kollégiumot, a következők miatt:
1. 15-20 percre van az egyetemtől
2. Szigorúak a szabályok, pl. ha csúnya a konyha, vagy nem szelektálnak (amit egyébként év elején úgy vezettek fel, hogy nem közelező) az ott lakók, akkor minuszpontokat, és kauciólevonást lehet kapni; fiút csak a közös helyiségekben lehet fogadni, és ott is árgus szemekkel figyelik, hogy mit csináltok, bár a kb. 2 nm-es konyhában nem sokat lehet.
3. Télen alig van fűtés, végig 17-18 fokban ültünk a szobában, a vezetés ezt lesz@rta ("Nagyobb bajuk ne legyen."). Ajánlom egyébként a legalább 2000 W-os hajszárítókat, azzal úgy ahogy fel lehet fűteni a szobát. :D
4. Ha valami elromlik, (pl. bojler, mosógép), akkor minimum 2 hét, mire történik valami (a folyosónkon 2 hétig nem volt melegvíz).
5. A tisztaság hagy kívánnivalókat maga után (pl. WC-k, zuhanyzók), a penésztől meg csoda, hogy eddig senki sem kapott anafilaxiás sokkot.
Lehet, hogy már nem így vélekedik a koliról, de nekem csak rossz tapasztalataim voltak vele kapcsolatban. A Iosephinumról viszont sokkal jobbakat hallottam. Sok szobának van kis terasza, 5 percre van a campus-tól szebb helyen, és 2 szoba osztozik egy fürdőszobán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!