Pázmány Péter Katolikus Egyetem, ITK-mérnök infó szak milyen?
Idén érettségizem, és informatika vonalon szeretnék továbbtanulni. Sok lehetőségen gondolkodtam, az ELTE prog-infó szakát túl matek orientáltnak vélem, a BGF és a Corvinus gazd.infó része nem fogott meg, a mérnök infó viszont tettszik.
Tudom hogy a BME a csúcs ilyen szempontból, de nem lett túl szimpatikus nekem még a nyílt napon sem.
Végül úgy döntöttem marad az Óbudai egyetem (BMF) mérnök infója, de akkor találtam rá a Pázmány Péterre, és nagyon megfogott. Szimpatikus a felfogásuk, tetszenek a felvehető órák, egyszerűen megfogott, és a bejutás sem olyan lehetetlen mint a BME-re.
Ismeri valaki, jár valaki oda, tudtok valami véleményt írni? Milyen a színvonal, mennyire korrektek a tanárok, normális a hangulat? Illetve elhelyezkedés szempontjából ér annyit mint egy ELTE, ÓE, vagy akár BME?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!