Felvesznek kollégiumba, ha?
1. egy tesóm van, ő középiskolás
2. össz. bevétel 146e Ft + 26e Ft családi kettőnkre (szeptembertől nekem nem jár, így csak 13e Ft) --> tehát möst 172eFt 4 főre, azaz 43e Ft/fő
3. anya munkanélküli
4. 95 km-re van a suli
5. van nyelvvizsgám, és 50 ponttal több van, mint amennyi kellett, hogy felvegyenek
A szegedi Öthalmi kollégiumba szeretnék menni gólyaként, biológiát fogok tanulni.
" össz. bevétel 146e Ft "
Bruttó vagy nettó?
"van nyelvvizsgám, és 50 ponttal több van, mint amennyi kellett, hogy felvegyenek "
A nyelvizsga az első felvételnél nem számít mivel akkor a szociális helyzetet veszik figyelembe.
Az 50 pont meg nem érdekli őket.
Tehát nettó. Akkor mennyi a bruttó?
Ha nem tudod akkor szerintem 185 ezer. (kalkulátor szerint)
És ezzel kell számolni.
Holnapra megkérdezem inkább pontosan! Szerinted felvesznek így is?
Nincs facebookom, mivel töröltem magam onnan. Szerintem tedd ezt te is, nem jó semmire.:S Sok hülye alkalmazás, állandó üzenet nyomulósoktól. Nekem nem tetszik.:D Én személyesen beszélek azzal, akivel szeretnék.
"Én személyesen beszélek azzal, akivel szeretnék."
- Bullshit. Akinek rendben vannak a kapcsolatai, annak mindegy, van-e facebookja, vagy sincs.
Egyébként senki nem lát a jövőbe a kollégiumoddal kapcsolatban.
Ezekkel a paraméterekkel 99% hogy felvesznek az Öthalmiba.
És figyelembe veszik a tanulmányi pontjaid az adott szak ponthatárához viszonyítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!