Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gólyatáborról kérdés?

Gólyatáborról kérdés?

Figyelt kérdés
Olvastam már itt a honlapon is a gt-vel kapcsolatos kérdéseket, válaszokat, és sokan írták, hogy amit nem akarok megcsinálni a gt-ben, azt nem erőltetik rám, majd más megcsinálja helyettem. De ha mégsem? És ha nem akarok vmit csinálni, akkor meg a saját csapatom fog szidni, szóval u.az...
2011. júl. 28. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Általában nemaz van, h na, csináld, hanem X csapat, válassz ki Y embert, akik megcsinálják ezt, és általában mindig akad > önként jelentkező. Az már gázosabb, ha semmiben nem vagy bent...
2011. júl. 28. 14:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az első írja. X csapatból Y ember. Nálunk is így volt. Mindig akad valaki, akinek tetszik a feladat és megcsinálja. Az alkeszek majd beisznak, az antialkoholista többiek meg olyan feladathoz jelentkeznek, ahol rájuk van szükség.

Az a cink, ha semmiben, de tényleg semmiben nem veszel részt.

Nem kell fosni a gólyatábortól, nyugi. Én is tök fölöslegesen izgultam. :)

2011. júl. 28. 14:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Tényleg nem kell semmi olyat csinálni, amit nem akarsz, de biztos lesz olyan feladat is, amit szívesen elvállalsz, nem csak mindenféle elborult, meztelenkedős, tangában asztalon táncolós, piát hektószámra ivós feladatok lesznek, de nagy részük olyan lesz, erre számítani kell, de lesz ügyességi meg ilyen vetélkedőféle is.
2011. júl. 28. 15:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Á, annyira komolyan ne vedd. Legalábbis én már voltam egyben, én is izgultam előtte, főleg hogy nem is vagyok az a nagy ismerkedős fajta, de jó volt. Igen, csapatok lesznek, és lehet választani, hogy szerepelni akarsz vagy sem. Nálunk olyanok is voltak, akik egyáltalán nem szerepeltek, de nem volt gáz, nem érdekelt senkit. Majd most megyek én is gólyatáborba újra, augusztus végén (DE EK), de ugyanúgy izgulok. Lehet ez természetes :)

21/F

2011. júl. 28. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!