Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik jobb ÁVF vagy BGF? Hol...

Melyik jobb ÁVF vagy BGF? Hol jobb a gazdálkodás és menedzsment szak?

Figyelt kérdés
jöhetnek előnyök, hátrányok, tapasztalatok...esetleg más iskolákban erről a szakról vélemény, milyenek a tanárok, a légkör, szórakozási lehetőségek stb
2011. júl. 26. 14:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
kérdező! miért írtad hogy hagyjuk a BCE-t? az a legjobb, meg a BGF, ezt elhiheted :)
2011. júl. 28. 22:20
 12/22 A kérdező kommentje:
BCE-re kevés lenne a pontom, meg talán túl nagy falat lenne, oda menjenek a legjobbak :) persze fontos, hogy érjen is valamit a diplomám, de nem szeretnék megszakadni, meg valószínű, hogy tanulás mellett dolgozni is fogok, viszont levelezőre nem szeretnék menni
2011. júl. 29. 15:29
 13/22 anonim ***** válasza:
jajj érte. teljesen jogos amit írtál. akkor sztem a bgf-et válaszd- az ér is valamit
2011. júl. 29. 15:40
 14/22 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
2011. júl. 29. 18:29
 15/22 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kérdező, offolok kicsit. :$

07-28 17:26 válaszoló. Mesélnél a BGF-ről? Tényleg jó főiskola? :)

2011. aug. 6. 01:24
 16/22 A kérdező kommentje:
engem is érdekelne! :)
2011. aug. 6. 01:55
 17/22 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..

Ezt a kérdést én tettem fel. Itt sok mindent leírtam a suliról :)

2011. aug. 6. 07:24
 18/22 anonim válasza:
93%

Sziasztok! Már ezer éve hallgatom ezt a BGF a csúcsszuperfúdeneveslegjobbiskolaaviláágon dumát... nem bírtam tovább!!! A BGF PSZF egy szar! Bunkó tanárok bunko TO-sok, bunkó emberek mindenhol, akiknek nem az a céljuk, hogy te élvezd amit tanulsz, és tényleg rendes tudást szerezhess, hanem az hogy nekik meglegyen a kis fizetésük, meg minél több pénz follyon be. Egyáltalán nem tanulóbarát hely. Csak úgy lehet egy-két tantárgyon átcsússzanni, ha 5 méteres harmónika puskákkak mész be. Egyes tanárok úgy adnak csak aláírást, ha az általuk írt könyvet megveszed és a benne lévő perforált lapon adod be a dolgozatodat. Mi ez ha nem pénzcsinálás!!!?? Senkit nem érdekel, hogy milyen jó vagy valamiben, ha meg kell buknod ahhoz hogy meg legyen a bukási ráta, hát meg fogsz bukni. Nem adnak le anyagokat amit vizsgán kérdeznek...és még sorolhatnáám... Én nagyot csalódtam benne. Rengeteg pénzembe került eddig, és nagyon kevés siker élményem volt... Én nem javaslom senkinek. Jah és a "munkaerőpiaci okoskodóknak csak annyit, hogy egy ismerősöm netto kétszázezret keres pályakezőként ávf-es diplomával multinál. Három év alatt elvégezte azt az iskolát. A pszf-et átlagoasn 4-5 év alatt végzik el az emberek. Úgyhogy ha pénzt akarsz keresni 22 évesen akkor ne a pszf-re menj. Jah és tanuljatok nyelveket.

Üdv,

egy volt pszf-es jövőbeli ávf-es multinál gürcölő mert belerokkant az iskolába alig várja hgoy az újat elkezdhesse ember :D

2011. okt. 26. 16:54
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszi! végre van ellenvélemény is! egyébként én is jártam egy vidéki fősulira, ahol szintén ez ment, hogy a tanárok egy jó része megvetette a saját könyvét, viszont volt pár példány a könyvtárban és általában gyorsan lecsaptam rájuk :)
2011. okt. 27. 16:12
 20/22 anonim ***** válasza:

Én ÁVF-re járok, de van tapasztalatom bgf-ről.

A BGF-nek csak a neve nagy, egyébként egy vicc. Szívatják a hallgatókat, de nincs nagyobb színvonala mint bármelyik másik iskolának.

Az ÁVF jó iskola, egyrészt mert gyakorlat orientált, másrészt a tanárok neve miatt is. Ha valaki veszi a fáradságot és végignézi a tanári kart, meglátja h kik is tanítanak ott: nagy vállalatok vezetői, corvinus egyetemi tanárok ... .

Egyáltalán nem bántam meg a választásomat.

Csak egy két példa: vannak munkahelyek akik előnyben részesítik az ávf-es hallgatókat, de dolgozik az Európai Központi Bankban is olyan személy, aki az ÁVF-en végzett.

2012. máj. 25. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!