Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek Leőwey vagy Babits?

Szerintetek Leőwey vagy Babits?

Figyelt kérdés
Ezt a két pécsi gimnáziumot néztem ki magamnak és nem tudok dönteni. Mindenképpen angolra mennék majd második idegennyelvként spanyol vagy francia. Szerintetek melyik a jobb suli?
2011. júl. 25. 08:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
egyébként.. a babits egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy kórház. kívülről lehet, hogy nem a legszebb, de belülről k.rvajó :D nagyon tágas, világos, modern, nekem nagyon tetszik. annyi, hogy itt tényleg tanulni kell. (oké, leöwey-ben is, az biztos) de a légkör, a programok, minden nagyon jó itt :) egy babitsos. :)
2011. szept. 27. 17:24
 12/15 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam, hogy a Babitsban a tanárok nem a legszimpatikusabbak.. Lehet hogy ezzel csak lejáratni akarták nem tudom, meg gondolom nem úgy általánosságban hanem egy-két tanár. Mit gondoltok?
2011. szept. 27. 18:01
 13/15 anonim ***** válasza:
nos, a reál szakos tanárok annyira nem a legeslegszimpatikusabb emberek, de egyébként a maga nemében mindegyik nagy arc, csak hát ugye akkor van gáz, ha téged feleltet, vagy cseszeget, stb. meg van néhány őrült :D pozitív értelemben persze. az én tanáraim átlagban jófejek, és minden iskolában vannak k.csög tanárok, úgyan úgy, ahogy rendesek is :)
2011. szept. 27. 18:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Leőwey!
2013. jan. 6. 19:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi, már elavult a kérdés, és Leőweybe mentem:dd
2013. jan. 8. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!