Szerintetek Leőwey vagy Babits?
Hát arra, hogy most milyen a Leőwey, ne nagyon alapozzunk, mert költöztetik, tiszta rom már szegény épület.
Úgy összességében az "elit" gimikről: a legtöbb helyen szeretik azzal etetni a diákokat, hogy ha nem oda járnak, akkor nem veszik fel őket jó egyetemre. Ez a legnagyobb hülyeség. Nekem az egyetemen vannak évfolyamtársaim a Leőwey-ből, a Babits-ból, az ANK-ból, a Kodályból, a Nagy Lajosból, a Janusból, a gyakorlóból, ezen kívül épp így sokan vannak a Tásiból, a Keróból (bezony, szakközépből is), és ők ugye csak a pécsiek, de sokan vannak, akik ilyen "nevenincs" kistérségi gimnáziumokból vagy szakközépiskolákból jöttek. Jómagam a Tásiban érettségiztem, ráadásul levelezőn, mellette dolgoztam már évek óta, és torony magas pontszámmal vettek fel, pedig még stréber sem vagyok, de a ponthatár 420 volt, nekem 445 pontom volt.
Na mindegy, ezzel igazából csak azt akartam hangsúlyozni, hogy olyan óriási jelentősége nincs a dolognak, maximum csak abban, hogy az ember ne menjen olyan helyre, ahol nem érzi jól magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!