Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen szakra jelentkezzek?

Milyen szakra jelentkezzek?

Figyelt kérdés
Általánosba 7.-es leszek ősszel és tudom hogy még van időm de már nézegetem a középiskolákat.Titkárnő szeretnék lenni de nem tudom hogy milyen tantárgyból kell legjobban tanulnom vagy hogy majd milyen fajta szakra jelentkezzek. Szerintetek siketül?Idáig 5 év végi kitűnőm van.
2011. júl. 24. 15:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Ahhoz nem feltétlenül kell végzettség, hogy titkárnő legyél. Sehol nincs kifejezetten 'titkárnő' szak, és ha kitünő tanuló vagy akkor elmehetsz bárhova, legyenek ennél nagyobb céljaid. :) Még nagyon fiatal vagy, majd meglátod pár év múlva nem az lesz a legfőbb vágyad, hogy titkárnő legyél. Hidd el nekem.
2011. júl. 24. 15:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Arra a szakra jelentkezz majd, amelyikre te szeretnél. Nem amelyikre anyu/apu/haver/kiskutya akarja. Alapvetően a középiskolában többé-kevésbé mindenből érdemes hozni egy normális szintet, és nem mellékesen a nyelvismeret alap ma már.
2011. júl. 24. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!