Van itt olyan, aki 1 ponttal csúszott le álmai helyéről?
Én igen, padlón vagyok, nem tudok beletörődni. Összetörtem. Ezért szenvedtem, megtettem mindent.. És pont 1 ponton múlt..
Hogyan vigasztalódjak és törődjek bele?
Én tavaly voltam így, csak nem 1 hanem 3 ponttal.
Próbálkozz újra jövőre!
Nekem 5 pont kellett volna... de az 1 az még rosszabb... Nagyon sajnálom :(
Próbáld felfogni úgy, hogy most a sors mást szánt neked, valami jobbat.
15:33
Persze hogy megoldható! Aug végén -szept elején fennt lesz a jelentkezési lap érettségire a www. oh.gov.hu-n!
Sajnálok mindenkit, aki lemaradt. Végülis nem oszt nem szoroz hogy hány ponttal, végeredmény ugyanaz...
Nekem az fáj, hogy 1 hajszálra voltam, és nem a 290es ponthatárról maradtam le, hanem egy nagyon magasról (Corvinus)
Engem felvettek máshova, szóval én szerintem nem próbálom újra. Ennél többet úgysem tudnék kihozni magamból, nagyon magas pontszámom volt. Kár hogy több száz embernek mégmagasabb... :D
Kitartás azoknak akik újra próbálkoznak. :) Hátha jövőre jobban megy.
én kettő ponttal maradtam le, de felvettek máshova államira.
most úgy döntöttem h októberben előrehozottan angolt emelt érettségi és utána máshova jelentkezem....
szerintetek meg lehet csinálni az emeltet egyetem mellett? jól ment mindig az angol- van felsőfokom angolból, meg középfokom franciából. szóval reménykedek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!