Van itt olyan, aki főiskolán, egyetemen csúszott? Idegesített?
Én most 1,5 évet fogok csúszni, sok minden miatt: ráépülések, tantárgyütközés, betelt kurzus amit nem bővítenek ki, kb semmiből nincs keresztfélév stb.
Nem akarok mindent másokra fogni, persze volt, hogy nem lett meg 1-1 tárgyam elsőre, de ezek miatt még bőven benne lettem volna a 3,5 évben, igazából nem idegeskedek, mert így több időm lesz egy rohadt jó szakdogát írni, találtam a szakmába vágó munkahelyet (egyik legjobb cég) és a szakdogát is velük írom, dolgozom is ettől a nyártól már náluk, szóval ha kijövök a suliból a diplomámmal, akkor nem leszek kétségbe esve, hogy merre tovább.
Ha nem csúsznék, akkor az egész csak kapkodás lenne (láttam a többieket, akik időben végeztek, hogy milyen volt az utolsó pár hónap nekik...), így mindenre van időm, szerintem csak profitálok a csúszásból, hátrányát még nem igazán láttam:)
Nekem csak egy tárgyam volt ami nem lett meg, ill. egyből maradt még vizsga. Mindkettőt letudtam, következménye nem lett, időn belül vagyok még.
Engem iszonyúan idegesítene, ha csúsznék. Nem szívesen maradok a szüleim nyakán még egy évet, hiszem az iszonyú pénz. (államis vagyok, és mégis) Nem lenne tiszta a lelkiismeretem, ha nem adnék bele mindent.
Én csak egy vizsga miatt csúsztam, de nem maradtam akítv féléves, hanem amikor eljött a záróvizsga ideje, elmentem vizsgázni.
Amúgy szemét dolog volt, nem mehettem záróra akkor, amikor a többiek, mert az egyik tárgy javítója két héttel később volt, mint az eredeti, és két nappal később, mint a záró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!