BGF vagy SZIE? (túúl rövid. )
de én pénzügy-számvitelre akarok menni :D
ez csak a b terv, ha nem lenne meg majd a kellő pontom, és félévkor vagy az év végén átjelentkeznék
Igen ez érthető, nem olcsó a tandíj. :(
Ahogy elnéztem nincs nagy pontbeli különbség az egyes iskolák között (394-401), leszámítva a Covinust. Így a jóbban elismertebb iskolákba is hasonló ponttal lehet bejutni, mint a kevésbé elismertekbe.
Most azért volt "jelentős" pont emelkedés a BGF-en is mert a kormány csökkentette a felvehető keret létszámot, pl tavaly a BGF pénzügy és számvitelre 451 felvételizőt vettek fel államira, míg most csak 267-et, jövőre ez sajnos tovább fog csökkenni, és a pontok növekedni. Ha jól sikerül az érettségid, bevállalsz 1 vagy 2 emeltet, mellette van egy nyelvvizsgád, akkor remélhetőleg nem lesznek gondok, ha még sem sikerülne, akkor mellette ott vannak a felsőfokú szakképesítések, amik után újabb plusz pont jár, és kredit beszámítás. Sajnos, más 5letem nincs.
köszönöm a segítséged :)
van egy középfokú nyelvvizsgám, emeltezek elméleti gazdaságtanból, fogok menni OKTV versenyre (nem tudom, hogy azt az iskola beszámítja-e, de jó lenne)
idén matekon kívül mindenből 5-ös voltam (matekból 4-es), jövőre megpróbálom ezt szinten tartani, és remélhetőleg a matekot kijavítani, érettségire pedig rágyúrok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!