Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Úgy félek. Jogorvoslati után?

Úgy félek. Jogorvoslati után?

Figyelt kérdés

Hiba történhetett a felvi.hu-n, mert az elküldött dokumentumaim közül az egyik eltűnt, ezáltal nem értem el a maximális pontszámomat és nem vettek fel emiatt se az első,második és harmadik helyemre se a sorban, csak a negyedikre, holott első helyre bekerültem volna.

Beküldtem sürgősségivel a jogorvoslatit , mellékelve a hiányzó dokumentumot.

Lehetséges hogy ezek után elutasítsanak?

Mire számíthatok?

Kérlek segítsetek !

2011. júl. 22. 20:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Azért remélem hogy nem 30 nap mire elbírálják a kérelmet.

Nem szeretném átélni azt, amit te :D

Mindet megteszek , már reggel 8-kor felhívtam őket, már reggel 10-kor elküldtem a postán, valaki csak látja, hogy én itt erőlködöm.

2011. júl. 22. 21:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát igen... Nekem szar volt abból a szempontból is, hogy 3 levelet kaptam. Egyről tudtam, hogy jönnie kell amire most mindenki vár még amiben közölték velem, hogy nem vettek fel :D aztán jött még1 ilyen majd a 3. ami bizony szeptember első hetében jött... arról, hogy mégis felvettek. Nem tudom, hogy lehetett volna-e valamit csinálni ezzel mert telefonáltam én is egyetemre is, meg nem tudom még hova tavaly de a dolgok menetén nem segített. Végül is így se lett gáz mert benn vagyok csak hát kelletlen macera mint mondtam xD
2011. júl. 22. 21:19
 13/13 anonim ***** válasza:
A lakótársam is jogorvoslattal került be tavaly, és ő sulikezdés előtt 5 nappal tudta meg...akkor kellett elintéznie mindent, beiratkozás, albérletkeresés...úgyhogy nem garantált, hogy gyorsak lesznek. :(
2011. júl. 22. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!