Hiba történhetett a felvi.hu-n, mert az elküldött dokumentumaim közül az egyik eltűnt, ezáltal nem értem el a maximális pontszámomat és nem vettek fel emiatt se az első,második és harmadik helyemre se a sorban, csak a negyedikre, holott első helyre bekerültem volna.
Beküldtem sürgősségivel a jogorvoslatit , mellékelve a hiányzó dokumentumot.
Egyik pillanatról a másikra tűnt el? Majd kiderül, miért esett így. Bármi lehet.
2011. júl. 22. 20:22
2/13 A kérdező kommentje:
Tegnap megnéztem a pontjaimat és kevesebbet írt, aztán rájöttem hogy ez történt.
2011. júl. 22. 20:24
3/13 anonim válasza:
De korábban is nézted?
2011. júl. 22. 20:27
4/13 anonim válasza:
Ha bizonyítható, tehát nyoma van annak, hogy te azt a dokumentumot a határidőig feltöltötted, és utána tűnt el, akkor nem fognak elutasítani.
Azonban ha nem találnak rá bizonyítékot, akkor csak a negyedik helyre mehetsz.
2011. júl. 22. 20:29
5/13 A kérdező kommentje:
Nem, még egyszer néztem a július 7-i határidő előtt, akkor meglehetett minden dokumentumon , mert nem emlékszem változásra. Februári jelentkezésem óta nem is változtattam semmit.
2011. júl. 22. 20:29
6/13 anonim válasza:
Nálam is hasonló történt tavaly és noha bekerültem így is az egyetemre azért annyi problémával járt a dolog, hogy 2 hetet késtem (későn kaptam EHA kódot majd órák felvétele miatt is TO-ra kellett járkálnom) valamint lemaradtam így a gólyatáborról de a lényeg, hogy így se lett világ vége viszont macerás lett az egész...
2011. júl. 22. 20:30
7/13 anonim válasza:
A lényeg lemarat (előző volnék), én egy fellebbezés címe alatt küldtem el az "elveszett" dokumentumot és így bekerültem az első helyre. Nincs semmi veszve ha amúgy elég pontodnak kell lenni.
Indexen leírják hogy az egyik felvételiző dokumentumai törlődött valami hiba folytán , csak ő időben észrevette , én meg csak most hogy kevesebb pontom lett :(
2011. júl. 22. 20:32
9/13 A kérdező kommentje:
Mindenesetre köszi, hogy biztattok :D
2011. júl. 22. 20:59
10/13 anonim válasza:
Én nem biztatlak csak sajnos tapasztalatból beszélek :( Annyit még ajánlok, hogy ha tényleg 100% a dolog, hogy valami baki van a felvivel akkor ajánlatos lenne megpróbálni valahogy bekerülni pl. az egyetemed gólyatáborába meg tudni olyan dolgokról, hogy mikor van beiratkozás stb. Noha nem tudom, hogy lehet-e beszélni az egyetemeken valakivel emiatt :D de egy próbát megér, hisz én pl. amiért lemaradtam a gólyatáborról idegen voltam egy már félig meddig összekovácsolt közösségben... A beiratkozást illetően pedig én 1 nappal a beiratkozás napja előtt kaptam mailt arról, hogy "Hé holnap gyere be" és ami még a bónusz volt, hogy az ahova én jelentkeztem kellett csinálni 2 tantárgyból ilyen kritérium dolgozatot és az egyikről lemaradtam :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!