Levelezőről nappalira?
Figyelt kérdés
Ha költségtérítéses levelezőre vesznek fel,lehetséges, hogy átvesznek támogatott nappalira?2011. júl. 15. 14:02
1/8 anonim válasza:
Ha nagyon jól tanulsz, akkor a szemeszter végén valószínűleg IGEN. Csak a legjobbak között kell lenned. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2011. júl. 15. 14:05
3/8 anonim válasza:
A legeslegjobbnak kell lenned, bár intézménye válogatja... Finanszírozási formát és tagozatot váltani egyszerre kemény dolog. (Gondolom, azt tudod, hogy van-e még államilag támogatott féléved, ha most lépsz be a felsőoktatásba, akkor ez még nem is fontos.)
4/8 anonim válasza:
Elvileg annak az államisnak a helyére kerülhetsz, aki nem teljesítette a előírt feltételeket.-Fizetősök közül a legjobban teljesítő mehet.
5/8 A kérdező kommentje:
Még most jelentkeztem főiskolára :)
Félek, hogy nem vesznek fel támogatottra, a költségtérítéses pedig elég sokba kerül, levelezőn meg csak a fele és ezért gondoltam ezt a megoldást.
Egyébként levelező mennyivel "rosszabb" azon kívül, hogy szinte magamtól kell tanulni?
2011. júl. 15. 14:11
6/8 anonim válasza:
Az első vagyok, én is fizetősön kezdtem el levelezőn az Egyetemet. Aztán a legjobbak között voltam, így kaptam is lehetőséget, hogy átmenjek nappali, államilag finanszirozottra. De végülis nem éltem vele, mert addigra megkedveltem a társaságot, és ezt a tanulási formát. Visszagondolva jól is tettem, mert most készülők egy elitebb Egyetemre, nappalira, államilag finaszirozottra, így szerencsére nem kell fizetnem érte, és van némi előképzettségem is már.
7/8 anonim válasza:
Még annyit tennék hozzá, ami nálunk volt a jellemző. Nyugodtan bemehettél a Nappalisok előadásra, ha engedélyt kértél akkor a gyakorlatra is, és a tanároknak van minden héten fogadóórájuk, ahol tudsz kérdezni amit nem értesz. Tehát, ha az Egyetem add magára, akkor nem maradsz egyedül levelezősként sem.
8/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat. Azért remélem felvesznek nappalira.
2011. júl. 15. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!