Sztetek kevés 434 pont BCE-KIK nemzetközi igazgatásra?
Figyelt kérdés
tavaly 425volt, és félek, hogy ez kevés lesz, akik ide jönnek azoknak mennyi pontjuk van?2011. júl. 10. 22:48
1/6 anonim válasza:
451 pontom lett
csak pozitívan állj a dolgokhoz, elég lesz az :)
2/6 anonim válasza:
Hát 2 hét múlva ilyenkor már tudni fogod :) viccet félretéve idén elképzelhető, hogy 1-2 ponttal csökkennek a ponthatárok, hiszen a nyelvvizsgák kevesebbet érnek, de ha mégsem, ennyit nem hiszem, hogy nőni fog. Szerintem benn vagy :)
3/6 anonim válasza:
Az első diplomámat én is ott szereztem, imádni fogod, a Corvinus a legjobb felsőoktatási intézmény ezen a területen is.
A ponthatár miatt ne aggódj benne vagy a keretbe bőven!
4/6 anonim válasza:
Szia! Én első helyen jelöltem, és egy ismerősömmel, aki szintén oda megy, 460 pontunk van. De nem jelentkeztek sokkal többen, mint tavaly, és tényleg, sok mindenért kevesebb pont jár idén.
5/6 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy lehet ennyire jó érettségit írni, 460-450pont nagyon sok ha nekem is annyi lenne nem aggódnék, de ahogy elnézem az előző évek statisztikáit, hogy évről évre 30-40pontokat ugrik a ponthatár, hát úgy már nem vszínű, hogy bennevagyok
2011. júl. 11. 16:47
6/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Én sem tudom, hogy lehet nagyon jó érettségiket írni, főleg emelt szinten. Eléggé meg van kötve a kezünk a többletpontokkal is. Nekem OKTV miatt van ennyi pontom. (Töriből és magyarból duplázom, mind2 középszintű.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!