422 pont elég lehet a Corvinus nemzetközi igazgatásra vagy az igazgatásszervezőre?
"Én egy fórumon azt olvastam, hogy a Corvinuson a nemzetközi gazdálkodásin 440-450 pont kell valószínűleg, akkora a túljelentkezés."
És ennek mennyi az alapja? -.-
Ha egy felvis alkalmazott írná, aki belelát a rendszerbe, azt megérteném, de aki semmit sem tud, még az állami helyeket sem tudja, az minek találgat?
Senkit se kell itt ezzel riogatni, senki sem tud biztosat. Majd 22-én este...
Nézd meg felvi.hu-n szakokra lebontva a jelentkezéseket, hányan jelöltél a választottad első helyen! Aztán nézd meg, mennyi az irányszám maximálisan. Aztán kérdezősködj, fórumon vagy akár itt, ki hány pontot visz. Ha sokan jelentkeztek, többszöröse a mennyiség a felvehetők számának, és sokan vannak annyi ponttal vagy többel, mint te, akkor lehet, hogy nem.
De majd kiderül.
hahahahahahahahaahahaaha
Hát azt hiszem mindenki nagyot koppant, amikor kiderült, hogy 425 a ponthatár (több mint jogra), úgyhogy korántsem irreális, és jövőre csak még több lesz. Úgyhogy hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!