Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen suli a debreceni...

Milyen suli a debreceni Kodolányi János középiskola?

Figyelt kérdés
Olyan írjon aki oda jár, vagy járt...tanárok, oktatás és maga a suli?:D
2011. júl. 9. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:
van itt ilyen is? :O
2011. júl. 10. 00:24
 2/5 A kérdező kommentje:
a szent anna utcán:)
2011. júl. 10. 13:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Felejtsd el, ha vannak továbbtanulási terveid.

Fazék, Kossuth Gyakorló vagy az Ady, ha gimiben gondolkodsz még talán a Csoki.

A Tóth Árpádot nem mondom, mert az egy "versenyistálló", amellett nem lenne életed.

2011. júl. 10. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert te hova jártál utcsó? Én TÁG-OS VAGYOK, DE NEM HALTAM MÉG BELE!!!
2011. júl. 11. 16:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges üvöltözöl!!!

Az Adyba végeztem dráma tagozaton.Most pedig kétdiplomás nemzetközi közgazdász vagyok /Corvinus és a Central Europe University+ két év külföldi ösztöndíj ha esetleg mond bármelyik bármit neked, így tisztában vagyok vele mi az a tanulás/

Több általános iskolai osztálytársam tanult a TÁG-ban konkrétan 6-an, ketten orvosok is lettek biosz-kémiások voltak, de állításuk szerint ugyan az iskola színvonala remek de egyikük sem tudott igazán mellette élni.

A középiskolás kor éppen az amikor kitalálod, hogy mit is szeretnél igazán, egy olyan közeg ahol jelentősen leterhelnek nem alkalmas egy olyan tinédzser kibontakozására aki nem tudja még mit szeretne és több oldalról szeretné kipróbálni magát.Persze ha már 6 évesen tisztában vagy vele, hogy vegyészmérnök leszel és jó az átlagod akkor a TÁG-ban a helyed.

Ezt te nem tudod megítélni, mert nincs lehetőséged a távlati elvonatkoztatásra hiszen benne élsz, ők sem az ott töltött éveket siratják, hanem arról van szó, hogy szerettek volna alternatív területet is megismerni, egy olyan közegben ez nehéz.Ebből a hat általános iskolai osztálytársamból öten már az egyetem alatt másképpen döntöttek volna középiskola kapcsán.

És ha már TÁG, akkor nem uccsó hanem utolsó, szóval lehet, hogy azóta romlott a suli színvonala.

2011. júl. 11. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!