A Nyíregyházi főiskolán tényleg könnyebb elvégezni a legtöbb szakot, mint a Debreceni Egyetemen?
Nehogy átmenj! Csak akkor lenne értelme átmenni, ha meg lenne kötve hogy x idő alatt el kell végezni a Debreceni Egyetemet vagy x tárgyfelvétel vagy vizsga lehetséges egy tárgyból. De mivel ilyen megkötés nincs gyakorlatilag mindeki el tudja végezni (persze az kérdéses hogy mennyi idő alatt).
Egyébként a Debreceni Egyetem se hű de nehéz, persze vannak nehéz szakok de csak nagyon kevés. A nehéz szakot úgy értem, hogy az ország többi egyeteméhez képest (ahol ugyanaz a szak van) nehéz és elismert.
Nincs értelme HVG-s marhaságokat nézegetni amit a bekerülési ponthatár, az oktatók minősítése, "kiváló iskolából érkezők száma" meg hasonlók alapján állítottak össze..........
Ami egyedül számít az a munkáltatók és a HR-esek véleménye.Talán a felvi csinált ilyen néhány éve + még néhány kutatás, de most hirtelen nem tudom a webcímüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!