Rebicsek kérdése:
Mi a véleményetek az andragógia szakról?
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 19:36
2/12 anonim válasza:
Büf... :) Najó nem mondom, majd írja más :D
3/12 anonim válasza:
Büfészak. Kérek minden felvételi előtt állót, NE jelentkezzen ilyen és ehhez hasonló semmit nem érő szakokra! Inkább akkor tanuljatok szakmát, de ilyenre nincs szükség most, értse meg mindenki.
4/12 anonim válasza:
Mindenki leszólja, pedig nekem is szimpatikus.. Ez van. Talán minorban felveszem majd :)
5/12 anonim válasza:
Hülyeség egyetemi szinten oktatni.
6/12 anonim válasza:
egy kólát és egy hamburgert kérnék.
7/12 anonim válasza:
Nagyon jó! Menjetek! Mind!
Addig sem lesz túljelentkezés mérnökszakokon. Addig jó, amíg az a hiányszakma, amit én tanulok. Még több bölcsészt a felsőoktatásba! (:
8/12 anonim válasza:
Meg dobáljunk ki még milliárdokat a hülyeségre, nem? (-.-)
9/12 anonim válasza:
Mennyi primitív ember van. Olyan emberek írnak véleményt,akiknek fogalmuk sincs magáról a szakról.
Én andragógia szakon végeztem a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Karán még 2 éve! Van egy nagyon szuper állásom, amivel sokat keresek. Havi több mint 200 ezret. Elég nehéz és összetett szak, de mindenképpen megéri ezt tanulni.
10/12 anonim válasza:
Akkor neked szerencséd van, ugyanis sokan ilyen dipivel - sem - nem találnak munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!