Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Efelvis dokumentumfeltöltős...

Efelvis dokumentumfeltöltős kérdés? Para van?

Figyelt kérdés
Ugye holnap van az érettségi feltöltésének a határideje,de azt ma feltöltöttem, ezzel nincs is gond.Az izgalmas kérdés az idei, 13. évi bizonyítvány,amit elvileg szintén fel kellett volna tölteni,én ezt viszont elfelejtettem.Az efelvi rendszere nem is kéri,azt írja hogy nincs olyan dokumentumtípus amit fel kell töltenem.Most akkor mivan?Kicsit félek hogy elrontottam.. :D Tekintve hogy duplázok, pontot számítani elég lenne elvileg az érettségi is. :S
2011. júl. 6. 09:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! :) Ha a dokumentumoknál lejjebb mész, ott lesznek az eddig feltöltött dokumentumaid. A középiskolai bizonyítvány mellett lesz olyan, hogy művelet, ott rámész arra, hogy feltöltés, és tudod csatolni a 13. évi bizonyítványt. :)
2011. júl. 6. 10:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Huhh köszi,feltöltöttem, mondjuk a határidő miatt még mindig aggódok kicsit.De már mind1, lesz ami lesz,az érettségim még időben fent van, úgyhogy bizakodok hogy nem csúszok egy teljes évet.. :D
2011. júl. 6. 10:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Holnapig van a határidő, tehát ha ma feltöltötted, az teljesen jó
2011. júl. 6. 10:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Holnap éjfélig lehet mindent feltölteni, szóval a határidő miatt sem kell aggódnod :D Rendbe lesz minden :)
2011. júl. 6. 10:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Okés köszi,már megnyugodtam. :) Esetleg valakinek nyomja valami a lelkét?
2011. júl. 6. 11:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Már csak ma töltheted fel.
2011. júl. 6. 11:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem akarok kötekedni, de a középiskolai bizonyítványmásolatok leadási határideje nem júni 1 volt?
2011. júl. 6. 12:35
 8/8 anonim ***** válasza:
de sztem is júni 1 volt. bár ofőm szerint csak azért, hogy ne egyszerre küldjön be mindenki mindent. amúgy júli 7-ig elfogadják azt is
2011. júl. 6. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!