Mennyi az indexed és melyik egyetemen/főiskolán mit tanulsz? Mennyit tanulsz érte?
most ez tulajdonképpen mire volt válasz??
azért kérdezem, mert jövőre leszek egyetemista és nagyon jó átlagot kell hozzak.
hogy kell értelmesen feltenni a kérdést?
az a lényeg, hogy költségesre megyek idén és ahhoz , hogy csökkentsék az összeget minimum 4,00 ösztöndíj indexet kell teljesíteni -> ez a honlapon volt. arra lennék kíváncsi,hogy ez mennyire teljesíthető?
Jah, hogy kreditindex (az index nekem a leckekönyv...)
Attól függ, hogy a saját szakodon az adott félévnek megfelelően előírt kreditből mennyit teljesítettél (azaz független a nem szakos, modul tárgyaktól és e jegytől is, a lényeg, hogy meg legyen), de én inkább átlagot, súlyozott átlagot számolok... ez jegyfüggő.
első voltam
4,93 - 30 kreditből
BME - közlekkar
Nem tanulom halálra magam, de minden zh-ra készülök rendesen. De emellett sportolok is rendszeresen, mert az legalább olyan fontos, mint a tanulás!
Nekem anno 1000 Ft volt, mivel a rendeset sikerült elírni és venni kellett egy újat. Nem tanulni kell érte, hanem dolgozni: közel 133 percet kell érte dolgozni 449 Ft-os órabérrel. A kérdésedre ez a válasz.
Amúgy 3, és ME-GÉK. Sokat.
korrigált kreditindex: 4,63
32 kreditből
pügy szvitel, szte
és sokat tanultam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!