Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mivel ütitek el az időt...

Mivel ütitek el az időt július 21-ig. A ponthatárok kihirdetéséig?

Figyelt kérdés
Akik nem dolgoznak, épp nem nyaralnak, csak otthon eszi őket a fene. :)) Mit csináltok, hogy gyorsabban menjen az idő?
2011. júl. 1. 11:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát én egyelőre semmit se tudok kitalálni, barátnőkkel programok ennyi:S De én úgy izgulok.. tudom, hogy már nem tudok semmin se változtatni, de mégis:S:)
2011. júl. 1. 12:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Nyelvvizsgára készülök:)
2011. júl. 1. 12:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell itt elütni semmit se. Ha felvesznek utána sem lesz másabb a nyarad, ha eddig unalmas. :)

Aki tudja, hogy felveszik, az inkább lazuljon, tanuljon stb. Aki meg nem, az pedig kezdjen el gondolkodni, hogyan tovább, és ha jövőre újra meg akarja próbálni, akkor kezdjen el brutál módon tanulni, ha ismételni akar érettségit meg nyelvvizsgázni is akar.

A pontok nagy valószínűséggel kikövetkeztethetők, aki megnézi a tavalyi ponthatárt + jelentkezések számát idén és tavaly, + majd ha kijön az érettségi statisztika, lehet tudni, hogy nagyjából mekkora lesz. Persze ez nem minden esetben igaz, de azért nagy valószínűséggel megoldható.

2011. júl. 1. 14:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Mégis mivel ütném el? Élem az életem, dolgozok, bulizok, tv-zek, gépezek, filmezek stb. stb. Rohadtul nem számolom a napokat, max. a gólyatábort várom.
2011. júl. 1. 19:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Az eddigi válaszolók gimnáziumba jártak?Csak kiváncsi vagyok...
2011. júl. 2. 10:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Valaki izgul?? WTF, minek?? Én nem izgulok, mondhatni nem is érdekel. Bejelöltem 3 szakot ha felvesznek ok, ha nem az is ok. Gondolkoztam, hogy biztosra megyek és bejelölök egy fizetőset is, de inkább nem. Ha nem vesznek fel majd beadom a pótfelvételit. Ennyi. Nem azon fog múlni az életem, hogy most bejutok e államira vagy sem. Tudom, megtanultam hogy vannak fontosabb dolgok is :)
2011. júl. 3. 00:36
 7/9 anonim ***** válasza:
00:36 Pótfelvételit? Ugyan minek? Azt se tudod milyen szakot hirdetnek meg, meg mellesleg az összes ember oda fog jelentkezni, akit nem vettek fel...
2011. júl. 3. 00:42
 8/9 A kérdező kommentje:

Van olyan, akinek nincs pénze kb. 130 000/félév tandíjat kifizetni. Ezért annak igenis fontos, h. felvegyék államira...

Amúgy nem unalmas a nyaram, csak izgulok és az a sok minden, amit csinálok, az sem mulasztja el. :/ Arra voltam kíváncsi, hogy másoknak van-e vmi, amit csinálnak, hogy nem izguljanak annyira... Lehet pontosabb is lehettem volna...

2011. júl. 3. 10:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért érdekel téged 10:10-es.. Az 1. vagyok, és gimibe jártam, orvosnak készülök.
2011. júl. 3. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!