Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit gondoltok milyen a szalaga...

Mit gondoltok milyen a szalagavató keringő nélkül?

Figyelt kérdés
Bocsi nem tudtam, hova kéne írni xD
2009. márc. 26. 19:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
mint a dallas jockey nélkül...
2009. márc. 26. 19:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is, fura.

igaz én 10 éve érettségiztem, de keringö az kell oda. de a szallagavatók már elmultak nem?

2009. márc. 26. 19:51
 3/11 A kérdező kommentje:
El persze, de mivel össze lettünk vonva még egy sulival meg ez-az miatt a miénk majd novemberben lesz és nem engedik a keringőt max osztálytáncnak :S igaz november még messze van, de...! Szal évfolyamkeringő nem lesz, sőt megszabtak egy csomó mindent, már semmi kedvünk hozzá, elég hamar elvették a kedvünket tőle :S
2009. márc. 26. 19:54
 4/11 anonim ***** válasza:
11 éve érettségiztem , nálunk nem volt keringő (akkor még nem volt ekkora divatja ) , nem volt habos ruhánk , örültünk , hogy a szüleink ki tudták nyögni a tablót meg a ballagási ruhánkat pedig válság se volt . Ettől ne menjen el a kedvetek , lehet , hogy a szülők pénztárcáját szeretnék megkímélni a felesleges kiadásoktól ! Gondolkozzatok eredeti ötletekben , mi jó kis műsort készítettünk , minden tanárra vonatkozó történettel, meghatódtak , örültek , nevettek és mi is nagyon jól éreztük magunkat ! Jó munkát nektek !
2009. márc. 26. 20:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
nálunk is volt suliösszevonás és nálunk 6 osztály van mégis minden osztály keringőzött és osztálytánclt érdekes...
2009. márc. 26. 21:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Nálunk idén 8osztály volt, 3keringő és 8osztálytánc! "Jövőre" ami novemberben lesz 10osztálynak lesz szalagavatója :S, miért mindig velünk csesznek ki? Már gondolkodnak azon, hogy osztálytáncunk ne roky legyenk inkább keringőzzünk, az mégis csak emlékezetesebb marad!
2009. márc. 26. 21:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez a keringő hisztéria röhejes. Nálunk kétféle keringő van, palotás és osztálytáncok. Hát gondolhatod mindenki keringőzni akart, palotásozni meg persze szinte senki...

Akkora hiszti volt belőle, hogy az egész évfolyam összebalhézott...

Én is először keringőzni szerettem volna, aztán mivel barátnőm palotásozni akart minden áron, és ha nem lett volna meg palotásra a létszám akkor eltörölték volna, inkább átmentem arra... Hát először tök el voltam keseredve, de így utólag örülök neki.

A keringőből csak a hiszti van, és igazából nem is akkora élmény...lassú, már kissé unalmas...a lányok csak veszekednek a ruhán, drága is...szal ne bánd:)

2009. márc. 26. 21:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, ha lesz palotás, állj be abba. :) Vidám, jó hangulatú, és nagyon jók a próbák is. A szalagavatóban, hidd el, nem a tánc lesz a lényeg! Hanem a próbák, az összedolgozás, az emlék. Akármit is csináltok, együtt legyen az osztály, és nem a keringőtől lesz emlékezetes.
2009. márc. 26. 23:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Én 2007-ben végeztem a gimiben. Nálunk is volt nagy vita, a lányok 90%-a keringőzni akart, de a maradék 5% és a fiúk nem. Hogy, hogy nem le lett szavazva a keringő. Senki nem bánta meg, sőt egy jó, humoros "táncot" adtunk elő. Ezt viszont mindenki élvezte :) Én amondó vagyok, hogy nem kell ragaszkodni ahhoz, amit más csinál. Találjatok ki inkább valami egyedit!
2009. márc. 27. 18:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Én 2006ban végeztem gimiben, lássuk csak, 150en voltunk végzősök, egy este alatt kellett lezavarnunk a szalagavatót és nálunk nem volt divat,hogy minden osztály külön,persze unalmas is lett volna,gondolom máshol is így van.20 lányt és 20 fiút választottak ki,volt egy nagy keringő és utána a műsorok.Én nem kerültem be a csapatba nem is bántam,hisz a mi műsoraink voltak a legjobbak,még a város is cikkezett rólunk annyira tetszett:DÉs mellesleg engem kárpótolt a 8os keringőm ezért,szóval nem Dallas Jockey nélkül érzésem volt hanem olyan Barátok közt,na és akkor cseréljük ki TimiTildát ErikaTildára XD
2009. ápr. 4. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!