Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit gondoltok, agrármérnöknek...

Mit gondoltok, agrármérnöknek érdemes tanulni? Milyen szakok azok amikért érdemes fizetni?

Figyelt kérdés
úgyértem, h fizetősen elkezdeni majd államira menni...
2011. jún. 29. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:

villamosmérnök, gépészmérnök, mechatronika, ezeket szerintem érdemes elkezdeni akár fizetősön is, hátha később átvesznek

de pl. gazdasági szakok közül pénzügy és számvitel kivételével semmit se kezdenék el fizetősön

2011. jún. 29. 13:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Az előzővel maximálisan egyetértek és még hozzávenném a mérnök-informatikust is.

Az agrárt én államin sem kezdeném el szerintem az időpocsékolás nézd meg pl a topjob.hu , profession.hu oldalakat hány agrármérnököt keresnek jelenleg az országban.............

2011. júl. 3. 18:24
 3/3 anonim ***** válasza:

igaz, mérnök informatikus teljesen jogos, csak aki mérnök informatikusra akar menni, az általában be is kerül államilag támogatottra, aki meg annyira hülye, hogy nem kerül be ANA mérnök infóra, az nem is marad ott 1-2 félévnél tovább, és azért a BME mérnök infója a legmagasabb minden évben, ugye, és az is bőven 400 alatt van, ahova kb egy angol/német-informatika érettségi duplázással be is kerülsz

szvsz túl sok embernek engedik meg elkezdeni a mérnök infót, szte-n meg mindenhol kezd évente 3-400 és ez csak a mérnök, ugyanennyi megy proginfóra, és jó ha minden 300-ból elvégzi 20-30, ami legjobb esetben is 10%, a többi meg iszik az otthontól távol, na ezeket küldeném ki elsőként kapálni :)

2011. júl. 10. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!