Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megéri a suliváltás?

Megéri a suliváltás?

Figyelt kérdés
95 ÖS VAGYOK ÉS MOST 9,-BEN EGY VENDÉGLÁTÓIPARI SZAKKÖZÉPISKOLÁBA JÁRTAM, AMIT Nagyon nem szerettem!Nagyjából azért mert egy alapítványi iskola és nem a miinöségi oktatás a cél, hanem az, hogy minél többen legyünk mert az több pénz!41 en voltunk egy osztályban!Minden órán ment a duma, visszabeszélés a tanároknak, sok puskázás!Szünetbe mentek ki cigizni és eleve a környezet nagyon rossz volt!Nagyon szerettem volna átmenni a "helyi" gimnáziumba ami közelebb is van jóval éss jobb a színvonal, környezet!Fel is vettek!De sajnos újra kell kezdenem a 9.-et mert ha továbbmegyek 10 be akkor túl nagy lett volna a lemaradás az igazgató szerint!5 éves a képzés, az elözö sulim 4 volt csak, szoval még 5 év az érettségiig!Szerintetek megérte?Kicsit félek, hogy nem fogom bírni!Bár ez csak egy közepes gimnázium nem a legerösebb a városba?Szerin tetek?Örüljes, hogy sikerült, menni fog?, és ne rágódjak ezen az 5 éven?
2011. jún. 27. 00:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Ne rágódj azon a plusz 2 éven, olyan mintha kint lettél volna külföldön, nem nagy dolog.

Ha nagyon zavar, akkor kérdezd meg az igazgatót, hogy különbözeti vizsgát nem tehetnél-e, akkor hátha csak 1 évet csúsznál.

Én a helyedben örülnék és nem aggódnék ezen, a jövődre nézve jó hatással lesz, és ez a lényeg.

2011. jún. 27. 00:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem megérné!!

Én 5 éves sulit kezdtem, személyes okokból választhattam én is, hogy rossz körülmények között tovább megyek e, de inkább az ismétlést választottam.

Igaz, hogy egy évvel elmaradtam, de végeredményben sokkal jobban jöttem ki. Plussz idősebb fejjel jobban el tudtam dönteni, hol akarok tovább tanulni, és nem az egyetemen kellett szakot váltanom:)

2011. jún. 27. 00:56
 3/6 anonim válasza:

Én már a környéken az összes iskolát bejártam:D nem viccD:D:

tehát voltam gimnáziumba 3 évet-szakközépbe 1 et- most meg szakmunkásba mentem tovább az utolsó évre:D:D

Tehát nem tudom..én igazából sokkal tapasztaltabb lettem mint a többi körülöttem lévő ember. és a város 90 % át ismerem a sok váltás miatt:D de szerintem nem tudom:/ nekem nem érte meg akkor se, mert az eszemhez képest nem azt csinálom ami nekem lenne való.

Háát nem tudom még nyár van :D szerintem ráérsz még ezen gondolkodni én is szarok bele. Amúgy meg hol tanulsz?

Mármint melyik városba?

2011. jún. 27. 02:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Miért nem mész át egy 4 éves gimibe?

A +1 év simán megérné, de 2-ben nem vagyok biztos.

(Én is kaptam egy évet "ajándékba", mert én is sulit váltottam, így visszagondolva mindenképp megérte, de azért nagyon sajnálom azt az 1 évet, 2 pedig tényleg sok.)

2011. jún. 27. 10:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Mert csak így vett fel az igazgató!És ez volt a legszimpatikusabb suli, és helyileg is!Csak ebbe az 5 évbe nem gondoltam bele, ez bánt!Vagy tényleg ne foglalkozzak vele?
2011. jún. 28. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Megérte!

Iga,tovább kell tanulnod,de ha ott maradsz akkor egy kukkkot nem tudtál volna az értségin!

Sok sikert kívánok,a gimnáziumban!:)

2011. jún. 30. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!