Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » El tudott már valaki helyezked...

El tudott már valaki helyezkedni alapdiplomával (BA vagy BsC)?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy hol tudnék elhelyezkedni, milyen területen a következő két alapdiplomával: magyar BA, kommunikáció és médiatudomány BA. Természetesen megyek tovább magyartanár MA-ra, de amíg azt végzem, addig is dolgozni szeretnék, mivel már eléggé muszáj lenne a pénz szempontjából, viszont mosogatni meg nem vesznek föl, mert nincs vendéglátós OKJ-m! Tehát szeretnék a saját szakterületemen dolgozni, ha lehet, de elfogadják valahol a BA-t? Nekem bármilyen munka jó ebben a témakörben.
2011. jún. 23. 15:45
 1/1 anonim válasza:

Termeszetesen a "magyar" szakkal tanar leszel. A masik meg kb semmire sem jo. Ez mind toled fugg, hogy mit szeretnel csinalni. Viszont a munka kerdesedhez pedig. Az egyetem alatti munkaidat semmiben sem befolyasolja, hogy mit dolgozhatsz kiegesziteskent. Nezd ugy magad, hogy egy erettsegizett egyetemista munkat keres. Mas nem szamit. A mosogatoi allasra pedig az interjun meg lehet mondani a fonoknek, hogy "ha ti olyan hulyek vagytok, hogy okj kell egy olyan munkahoz, amit kb fel ora alatt tokeletesen megtanulsz, akkor meg is erdemlitek, mert ez pont az az allas amit az ember ilyen fiatalon a nyugati orszagokban csinal, mert nem kell hozza tudni semmit es mas ugysem vallalja"

Amugy szakacs vagyok Angliaban es a vegzettsegemet is itt szereztem :) Szoval a mosogatoi allasra van ralatasom :)

Jelentkezz munkakra, amihez nem kell spec szaktudas es hiszel benne, hogy el tudod latni. Onnantol sem a vegzettseged sem a jelenlegi tanulmanyaid nem szamitanak, csak te, hogy mennyire tudod magad eladni interjun. Az oneletrajzot pedig lehet szinezni egy kicsit. Az igazat ird le, de kicsit maskeppen. (ugysem fognak soha utananezni "ilyen szintu" allasoknal, hogy valos e) Aztan minden rajtad mulik.

Sok sikert! :)

2011. jún. 24. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!