El tudott már valaki helyezkedni alapdiplomával (BA vagy BsC)?
Termeszetesen a "magyar" szakkal tanar leszel. A masik meg kb semmire sem jo. Ez mind toled fugg, hogy mit szeretnel csinalni. Viszont a munka kerdesedhez pedig. Az egyetem alatti munkaidat semmiben sem befolyasolja, hogy mit dolgozhatsz kiegesziteskent. Nezd ugy magad, hogy egy erettsegizett egyetemista munkat keres. Mas nem szamit. A mosogatoi allasra pedig az interjun meg lehet mondani a fonoknek, hogy "ha ti olyan hulyek vagytok, hogy okj kell egy olyan munkahoz, amit kb fel ora alatt tokeletesen megtanulsz, akkor meg is erdemlitek, mert ez pont az az allas amit az ember ilyen fiatalon a nyugati orszagokban csinal, mert nem kell hozza tudni semmit es mas ugysem vallalja"
Amugy szakacs vagyok Angliaban es a vegzettsegemet is itt szereztem :) Szoval a mosogatoi allasra van ralatasom :)
Jelentkezz munkakra, amihez nem kell spec szaktudas es hiszel benne, hogy el tudod latni. Onnantol sem a vegzettseged sem a jelenlegi tanulmanyaid nem szamitanak, csak te, hogy mennyire tudod magad eladni interjun. Az oneletrajzot pedig lehet szinezni egy kicsit. Az igazat ird le, de kicsit maskeppen. (ugysem fognak soha utananezni "ilyen szintu" allasoknal, hogy valos e) Aztan minden rajtad mulik.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!