Hiánypótlás július 7-ig. De mit küldjek el, és mit írjak rá?
Gondolom az évvégi bizonyítványom másolatát, valamint az érettségi bizonyítványt. De ráírjam a fénymásolatok hátuljára a nevem, címem iskolám, és azt az azonosító kódot, amit kaptunk? Vagy ti hogy csináltátok?
Másik kérdés: engem idén nem vesznek, fel, ezért jövőre újraérettségizek. Elmagyarázná nekem valaki, hogy a 100 pluszpont hogy jön össze, és hogy mennyit fog érni a nyelvvizsga, emelt érettségi? Köszönöm. :) 19/L
Pont most olvastam el:) A 100 pont az úgy jöhet össze hogy:
-emelt szintű érettségi 50 pontot fog érni (max 2 100 pont)
-felsőfokú nyelvvizsga 40 pont
-középfokú 28 pont
A szociális támogatás, és a sport teljesítményért,az OKTV-s helyezésért járó többletpontok száma is csökkenni fog.
[link] itt megnézheted.
Meg elvileg ugye kell egy természettudományi tantárgy is a felvételihez, azt viszont nem tudom, hogy azoknak is, akik már érettségiztek.
Remélem segítettem:)
Pár perce volt egy ilyen kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
Ugyanúgy csak 40 pontot jelent majd jövőre is. Csak egy emelttel és nyelvvizsgákkal nem lehet összeszedni a 100 pontot.
"meg már lekéstél az évvégi bizonyítvánnyal is, azt június 1-ig kellett volna beküldened..."
Vagy nem. Az csak egy ajánlás, hogy ne legyen sok pluszmunkájuk a feldolgozánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!