Van SZIE kollégium Budapesten?
Figyelt kérdés
tudja esetleg valaki hogy a Szent István Egyetem budapesti kihelyezett gazdasági karának van-e kollégiuma?sajnos eddig nem sok jót hallottam erről,de hátha kapok valami megerősítést.köszönöm!:)2011. jún. 20. 23:39
1/10 anonim válasza:
Utánanézem a neten, mert én is érintett vagyok az ügyben :) csak a állatorvosi és az építészmérnöki karnak van pesten kolesza.
2/10 A kérdező kommentje:
ettől féltem én is :/ most már tudom h fel is vettek,de nagyon koleszos akartam lenni..
2011. júl. 27. 11:11
3/10 anonim válasza:
jelentkeztem az állatorvosinak a kolijába, mert elvileg jogosult lettem volna rá, de pár napja kaptam a levelet, hogy helyhiány miatt nem vettek fel a koliba..Egyedül az albérlet meg nem a legolcsóbb. Szóval fogalmam sincs, hogy mi lesz :'D
4/10 anonim válasza:
jaa meg néztem diákszállókat is, de árban szinte ugyanott van, mint az albérlet.
5/10 A kérdező kommentje:
melyik szakra fogsz járni?:)
2011. aug. 20. 12:29
7/10 A kérdező kommentje:
igeen?én is :) de kicsi a világ :D
2011. aug. 21. 20:07
8/10 anonim válasza:
és egyre csak zsugorodik ;)
és hol fogsz lakni?
9/10 A kérdező kommentje:
hát még nyár elején jelentkeztem egy koliba,de ha oda nem vesznek fel,lehet h lakás..ha gondolod írj privátat,és beszélhetünk:)
2011. aug. 21. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!