Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Csak én vagyok olyan elvetemül...

Csak én vagyok olyan elvetemült, hogy már most a tanévkezdést várom?

Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 15:16
 1/7 skarma ***** válasza:

attól függ :D

Ha te is most mész egyetemre, akkor abszolút megértem! :D Alig várom!

2011. jún. 13. 15:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Én azt várom h vége legyen végre az érettséginek és a nyelvvizsgámnak és utána 10 hétig nem akarok csinálni semmit:D Úgyhogy számomra felfoghatatlan amit mondasz és nem tudom elhinni h komolyan ilyet akarsz:)
2011. jún. 13. 15:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Szeptemberben megyek 9-be és úgy látszik, ez ilyen érzéseket vált ki belőlem :)
2011. jún. 13. 15:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Örülj a nyárnak:) vissza fogod még sírni mikor majd tzkre kell tanulnod.(egyébként az előző voltam)
2011. jún. 13. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:
A tanévkezdéseket én is mindig várom :D Azok a legjobb pillanatok, de most egyenlőre az érettségin szeretnék túl lenni (holnap esedékes, vagy legalábbis holnap derül ki, melyik napon leszek a hét folyamán). Szurkoljon mindenki!!! :)
2011. jún. 13. 15:59
 6/7 anonim ***** válasza:
én is így vagyok vele, de csak egy lány miatt. mivel ő messze lakik és csak az egyetemen találkozhatunk. a tanulás az baromira nem fog hiányozni.
2011. jún. 13. 17:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Igazából nem is a tanévkezdetet várod, hanem az új sulira vagy kíváncsi, meg az új pajtásokra.
2011. jún. 13. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!