Ha a kisvadkacsáknak meghal az anjuk, akkor a kicsiknek mekkora esélyük van a túlélésre nélküle? Többi lent.
A legrosszabb, hogy ezzel foglalkozom már 3 éve itt kint(turizmus)és soha nem volt nagyobb veszteség az állatvilágban minthogy pár bogár-rovar a szélvédőimen csattant.De egy kacsa.Az út 330 kilóméter volt, és ez a 80-100 körül történt.A maradékot kussban vezettem le.aztán haza ugyanez.Sajnálom őket, de azt is tudom, ha nem én akkor más....De akkor is én voltam ami azért elkeserítő ahhoz képest, hogy mennyire szeretem őket.Sőt.Azon is gondolkodtam, ha meg tudnék fordulni felveszem őket, de akkor sajna nagy anyagi kár, és hírnévvesztés áldozata lettem volna, így nem döntöttem emellett.Akkor most valamivel jóvá kell tennem.Tényleg utálom magam, de nagyon.A barátnőmnek el sem mondtam, csak telefonon beszéltünk, de tudta, hogy gáz van......
Szemét vagyok, és szemét mindenki aki nem teszi ki azt a qrva hálót!!!!!!!!!Holnap telefonálok is emiatt.Köszi, hogy írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!