Most mégis mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon nehéz vizsgám, kétszer buktam belőle eddig (mindig más részen), háromszor lehet elmenni. Csomót tanultam rá, már a fülemen is ez folyik... Ezen kívül még egy vizsgám van. Mi a jobb, ha elmegyek belőle most rögtön harmadszor vagy megcsinálom a másikat (de az is nehéz)? Ha ott hagyom az egyetemet, leégetem anyámékat, borzasztóan félek, kétségbe vagyok esve. Mit csinálhatnék? hogy szedjem össze magam?!2011. jún. 7. 15:02
1/4 anonim válasza:
Az egyetem már csak ilyen. Nem tudod úgy felvenni őket, hogy nem egy napra esnek? Tanulhatnál mind a kettőre. Egyetemet otthagyni nem muszáj, csúszni sem olyan gáz. Ha pedig nem tetszik a szak, válassz másikat, ami jobban illik hozzád. Nincs ebben semmi gáz, én a 3. egyetememen leltem meg a helyem.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem egy napra esnek, ezzel nincs baj. Csak hogy melyikből menjek el előbb? Azaz, érdemes-e még gyűrni azt a tárgyat, ha ennyire nem megy, vagy kicsit 'pihentessem' (de akk meg elfelejtem...). Nem akarok csúszni, az egyetemet nem hagyhatom ott, ha megint megbukok, inkább megölöm magam...
2011. jún. 7. 15:14
3/4 anonim válasza:
Szerintem érdemes letudni azt, amivel már eddig is sokat foglalkoztál... Tanulgasd még még és még, aztán menj el, és valahogy alakul. Csak azért mert félsz hogy megbuksz ne halazgasd.
4/4 anonim válasza:
A hozzáállással van baj, határozottan kell előadni a dolgokat, a határozott hülyeségre hamarabb kapsz jó pontot, mint a bizonytalan okosságra, mármint ha szóbeli. voltak elötted páran már ebből biztos, őket informáld le, hogy most milyen fajta volt.Minden félévben van egy-két olyan tárgy, ami arra van, hogy meggondold magad a felsőoktatásban való részvételedel kapcsolatban. Mindet túl kell élni, és küzdeni kell. Ne hagyd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!