Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Most mégis mit csináljak?

Most mégis mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon nehéz vizsgám, kétszer buktam belőle eddig (mindig más részen), háromszor lehet elmenni. Csomót tanultam rá, már a fülemen is ez folyik... Ezen kívül még egy vizsgám van. Mi a jobb, ha elmegyek belőle most rögtön harmadszor vagy megcsinálom a másikat (de az is nehéz)? Ha ott hagyom az egyetemet, leégetem anyámékat, borzasztóan félek, kétségbe vagyok esve. Mit csinálhatnék? hogy szedjem össze magam?!
2011. jún. 7. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Az egyetem már csak ilyen. Nem tudod úgy felvenni őket, hogy nem egy napra esnek? Tanulhatnál mind a kettőre. Egyetemet otthagyni nem muszáj, csúszni sem olyan gáz. Ha pedig nem tetszik a szak, válassz másikat, ami jobban illik hozzád. Nincs ebben semmi gáz, én a 3. egyetememen leltem meg a helyem.
2011. jún. 7. 15:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem egy napra esnek, ezzel nincs baj. Csak hogy melyikből menjek el előbb? Azaz, érdemes-e még gyűrni azt a tárgyat, ha ennyire nem megy, vagy kicsit 'pihentessem' (de akk meg elfelejtem...). Nem akarok csúszni, az egyetemet nem hagyhatom ott, ha megint megbukok, inkább megölöm magam...
2011. jún. 7. 15:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes letudni azt, amivel már eddig is sokat foglalkoztál... Tanulgasd még még és még, aztán menj el, és valahogy alakul. Csak azért mert félsz hogy megbuksz ne halazgasd.
2011. jún. 7. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
A hozzáállással van baj, határozottan kell előadni a dolgokat, a határozott hülyeségre hamarabb kapsz jó pontot, mint a bizonytalan okosságra, mármint ha szóbeli. voltak elötted páran már ebből biztos, őket informáld le, hogy most milyen fajta volt.Minden félévben van egy-két olyan tárgy, ami arra van, hogy meggondold magad a felsőoktatásban való részvételedel kapcsolatban. Mindet túl kell élni, és küzdeni kell. Ne hagyd magad!
2011. jún. 7. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!