BGF KVIFK-en kiknél, melyik tanároknál és milyen tárgyakból lehet puskázni?
Figyelt kérdés
Turizmus-vendéglátásra járok.2011. jún. 6. 12:13
11/12 anonim válasza:
Úristen de szánalmasak ezek a hozzászólások. Esküszöm ezt az oldalt viccből linkelték nekem, de ez a sok okoskodó, előrelátó ember. Ti mind tudjátok, hogy mi lesz a jövőben? Mindent elterveztek és úgy csináltok? Az ilyen kérdést poénra kell venni, ha gáznak is tartjátok, majd úgyis rájön a kérdező, de ez... A mai világban egyébként NEM LEHET TUDNI, HOGY MIRE SZÁMÍTSON AZ EMBER. A bgfen meg különösen nem, mert itt mindent csinálnak csak nem tanítanak, hanem átbasszák az embert. Na puszi mindenkinek...
12/12 anonim válasza:
Statisztika - mivel használhatsz képletgyűjteményt, és a vizsgán általában sokan vannak, ha kipreparálsz magadnak egyet otthon, és azt használod, simán tudsz puskázni
Matekon, számvitelen én sose mertem pl.... vszg-n ha nem a Csizmár van bent vizsgán, akkor lehet. Élelmin, italon nem, mert mindig 3 ember ügyel... műszaki szóbeli, azon se nagyon lehet....pénzügy mikro makro coospaces, szintén nem nagyon tudsz hogyan, mert nagyon lutri, hogy mit dob ki a gép... plusz asszem a makrónak szóbeli része is volt... jogokon talán lehetett...most ennyi jut hirtelen eszembe, bár gondolom te is kb itt jársz, tekintve hogy 2011ben kezdtél, mint én.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!