Eltitkoltam előle a nyelvvizsgát. Baj?
Van a gimiben egy némettanárom (nő),akit én alapból nem bírok.Szerintem ő se nagyon engem,de ezt nem nagyon mutatja (pl. osztályzáskor).Nem pikkel,semmi ilyesmi.A dolog ott kezdődött,hogy tavaly decemberben csináltam egy német középfokú nyelvvizsgát,otthon maradtam előtte egy hetet (orvosi igazolással természetesen) és ő erre kiverte a balhét,hogy merészeltem otthon maradni,mert tudott a nyelvvizsgámról.Akkor elegem lett belőle!Pedig a magántanárom ajánlotta,hogy jobban fel tudjak készülni,ráadásul ő már kb. háromszor annyi ideje tanít,mint az iskolai tanárom.Tanultam rendesen, mindent bepótoltam,nem vagyok lusta,nem is így ismernek.
Most júniusban csinálok egy német felsőfokot,de ezt viszont nem mondtam meg neki,mármint az iskolai tanárnak.Pár osztálytársam megy középfokra,ők megmondták neki,de én nem.Amúgy a nőci nagyon a nyelvvizsgákra hajt,mindent tudni akar ezekről,ezért is félek.Most megint itthon leszek egy hetet,de most "beteg" leszek,de a vizsga csak két hét múlva lesz.Agy nem lesz feltűnő.
Én megmondanám neki,csak nem akarom,hogy keresztbe tegyen megint.A decemberi incidens eléggé megviselt,ezt nem hagyom még egyszer eljátszani.Amúgy az egyik legjobb vagyok az osztályba németből,nem tudom,mért engem kell folyton piszkálnia.Végülis nem hazudtam neki,csak nem mondtam meg.Nyíltan a képembe pedig nem kérdezett rá,hogy mikor megyek.
Én azt gondolom,mindenkinek magánügye,mikor megy nyelvvizsgázni,senkinek semmi köze hozzá.Szerintetek utólag megszivathat emiatt valahogy? Jövőre tervezek előrehozott érettségit és osztályozóvizsgát,úgyhogy onnantól kezdve nem lesz több dolgom vele.
Szerintetek?
Köszönöm előre is az ÉRTELMES válaszokat!
Kritikát,okítást nem kérek.Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!