Akinek nem sikerül felvételt nyerni sehova, mert nem érte el a ponthatárt a kívánt helyeken, annak jövőre MINDEN tantárgyból ugyanúgy kell érettségiznie újra?
Figyelt kérdés
vagy csak elég azokból amiket nagyon elszúrt?
pl töri 40 pontos lesz akkor elég abból javítani jövőre? És a többi tantárgy ami jól sikerült az már megmarad?
Vagy a komplett érettségit meg kell ismételni?
(egyébként jövőre érettségizek)
2011. jún. 2. 21:13
1/4 anonim válasza:
Elég csak abból amiből szeretnél. A többi megmarad, sőt a javítandó is megmarad, mivel a következőt már tanúsítványba kapod.
2/4 anonim válasza:
Kiegészíteném az előttem szólóét annyival, hogy jövőre elméletileg már bevezetik a kötelező érettségit egy természettudományi tárgyból is, vagyis ha ilyenből nincs érettségid és szeretnéd folytatni egyetemen vagy felsőoktatásban akkor egy ilyet még lekel tenned
3/4 A kérdező kommentje:
de lesz a választott a kémia, és mellé még egy biosz emelt lesz, köszi, szal annyira nem lesz gáz ha elcseszem de rágyúrok nagyon 300 pontot csak összekaparok
2011. jún. 3. 15:16
4/4 anonim válasza:
300 pontot egy gyp-s is simán összeszedne. magyar,töri leginkább a logikára meg a szövegértésre megy rá, szal tanulás nélkül lazán megírod minimum 3-4-re, ha tanulsz is mellé kicsit akkor sima ügy. Én most érettségiztem, mondjuk én a törit elcsesztem, mert a tanárom megszivatott mindenkit, és lenullázta az esszéket. és én is újra tervezem érettségizni töriből ősszel. mostmár annyiszor érettségizel újra egy tantárgyból, ahányszor akarsz, csak perkálni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!