Kiknek ajánljátok az egyetemet? Debreceni, Miskolci, valamint a gödöllői Szent István Egyetemre jelentkeztem gazdálkodási és menedzsment szakra. De már nem vagyok biztos abban, hogy bírnám a 'kiképzést'. Ezekről az egyetemekről esetleg vélemény?
Figyelt kérdés
érettségi eredmények:
magyar 100/80
közgazdaságtan:100/73
német 117/76
töri 100/60
matek 100/57
2011. máj. 31. 22:41
11/15 anonim válasza:
én tegnap beszélgettem egy lánnyal aki magyar szakos Debrecenben. ő pont hogy azt mondta hogy ott nincs olyan hogy nem tanulsz és úgy is átmehetsz mondjuk szerencsével. azt mondta nagyon keményen kell tanulni
12/15 anonim válasza:
Na persze.És akkor az hogy van hogy míg Miskolcon vagy a BGF-en ha az ember nem szed össze x kreditet y félév alatt akkor kirúgják. Debrecenben meg csak átrakják költségesre. Nekem eddig az viszi a pálmát, hogy úgy is fel lehet venni kérvénnyel tárgyakat hogyha nincs meg az előkövetelménye a tárgynak, így nem csúszol...... Ennyit a Debreceni Egyetemről......
13/15 anonim válasza:
Corvinus a legjobb egyetem... mindenki így gondolja kb , és mégsem rúgna, ki úgyanúgy mint a Debreceni egyetemen csak költségesre áttesznek
14/15 anonim válasza:
előző, igazad van. De ott legalább az rögzítve van hogy a tanulmányi idő 2szerese alatt el kell végezni. Debrecenben még ez sincs meg azt is kötve hiszem hogy félévente több tárgyat fel lehet úgy venni (csak egy sima kérvény leadásával) hogy nincs meg az elő követelménye.Persze nagyon fontos alapozó tárgyakat nem de akkor is.....
15/15 anonim válasza:
Én már nem tudom melyik jo egyetem :DD de komolyan, amúgy ebben viszont neked van igazad, csak mondjuk a Debreceni egyetemnek vannak szakai amik híresek pl az agrármérnök, de valószínűleg tényleg úgy van, h nem is az egyetem a lényeg, hanem a szak...mert lehet a Miskolci egyetemnek a közgáza jobb mint a debrecenié
Én úgy jelöltem meg, h első SZTE aztán Debreceni és végén Veszprémi
attól mert az SZTE fent vana világ 500legjobb egyeteme között , pont nem az a kar van fent amire én megyek, szóval minden egyetem meg fősuli más más karban a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!